Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 15:20

Διαμαρτυρία Μπάμη για τηλεοπτική εκπομπή

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Φίλιππος Μπάμης διαμαρτύρεται επειδή τη Δευτέρα στον τηλεοπτικό σταθμό "Best" έγινε συζήτηση μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων του νέου Δήμου Οιχαλίας, χωρίς την παρουσία του - παρόλο που, όπως αναφέρει, είχε γνωστοποιήσει στους υπεύθυνους του καναλιού ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί τη συγκεκριμένη μέρα.
Στη σχετική του ανακοίνωσή του ο κ. Μπάμης αναφέρει επίσης, μεταξύ άλλων:
"Επειδή θεωρούμε άδικη αυτή τη μεταχείριση για την ενημέρωση περί του προγράμματός μας και των δεσμεύσεών μας στον λαό του Δήμου Οιχαλίας, δηλώνουμε τα παρακάτω:
Δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό και αντίρρηση στις τηλεοπτικές συζητήσεις, ή με τους άλλους ανθυποψηφίους ή μόνοι μας, για την ενημέρωση ή απαντήσεις σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
Καλούμε και τον έντυπο τοπικό Τύπο για πρόσκληση κατάθεσης των θέσεών μας για τα ζητήματα του δήμου μας, είτε σε θεματικές είτε συνολικά με ανταπόκριση όλων των υποψηφίων.
Εμείς έτσι κι αλλιώς συνεχίζουμε τον δρόμο της καθημερινής επαφής με τους δημότες μας για την γνωστοποίηση του προγράμματός μας και τις δεσμεύσεις μας για τα χρονίζοντα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν".

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ
Στα χωριά του Δήμου Οιχαλίας περιοδεύει σήμερα ο Φίλιππος Μπάμης. Εξάλλου, την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα ο συνδυασμός του "Πρωτοβουλία Πολιτών Ανω Μεσσηνίας" θα κάνει τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Δώριο. Την επομένη ημέρα στις 7 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας θα επισκεφτεί το εκλογικό του κέντρο στο Διαβολίτσι.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER