Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 22:52

Καλαμάτα: Επίσκεψη Δούρου σε Νίκα και Χρυσόστομο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καλαμάτα: Επίσκεψη Δούρου σε Νίκα και Χρυσόστομο

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα είχε σήμερα το πρωί η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, που πραγματοποιεί από χθες επίσκεψη στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Στη συνάντησή της με τον δήμαρχο Καλαμάτας, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Αργότερα η κ. Δούρου είχε συνάντηση, στο μητροπολιτικό μέγαρο, με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο.

Χθες το απόγευμα η κ. Δούρου, πήρε μέρος στην παρουσίαση του βιβλίου «Γυναίκες και λιτότητα - Η οικονομική κρίση και το μέλλον της ισότητας των φύλων», που επιμελήθηκαν η Μαρία Καραμεσίνη, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και διοικήτρια του ΟΑΕΔ, και η Jill Rubery, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. «Η ‘δύση των δικαιωμάτων’ είναι κοινή, για γυναίκες και άνδρες. Όπως κοινό είναι και το πεδίο δράσης εναντίον της – από την Ιρλανδία ως την Ελλάδα, από τη βόρεια Αμερική ως την Ευρώπη», τόνισε η Περιφερειάρχης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να ξαναδώσουμε απελευθερωτικό νόημα στην ισότητα των φύλων, παράλληλα με τις απαραίτητες ευρύτερες κοινωνικο-οικονομικές μεταρρυθμίσεις για την υπέρβαση της κρίσης με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης».

Φωτογραφία: Γιώργος Τσερεφός

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER