Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 13:47

Διήμερη περιοδεία Τατούλη στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διήμερη περιοδεία Τατούλη στη Μεσσηνία

Διήμερη περιοδεία στο νομό Μεσσηνίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στις 19 και 20 Οκτωβρίου.
Από νωρίς το πρωϊ ο επικεφαλής του συνδυασμού « Νέα Πελοπόννησος» περιηγήθηκε στο κέντρο της πόλης για περίπου δύο ώρες, όπου οι πολίτες τον υποδέχθηκαν θερμά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας του μαζί τους, είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς τους, αλλά και τις ευχές τους. Περνώντας από τα καταστήματα στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης αρκετές φορές ο κ. Τατούλης στάθηκε να μιλήσει με τους επιχειρηματίες τους οποίους παρότρυνε να συνεχίσουν την επιχειρηματική τους δράση, λεγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι η «Νέα Πελοπόννησος» θα στηρίξει την περιφέρεια και θα την οδηγήσει μακριά από την οικονομική κρίση, βάζοντας σε εφαρμογή από την πρώτη κιόλας ημέρα μετά τις εκλογές, το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης το οποίο έχει εκπονήσει.
Στη συνέχεια ο κ. Τατούλης επισκέφτηκε το Δικηγορικό Σύλλογο Μεσσηνίας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του. Η συνομιλία τους διήρκησε αρκετή ώρα και ο υποψήφιος περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου, ανάμεσά τους η απελευθέρωση του επαγγέλματός τους και οι ελλείψεις προσωπικού οι οποίες συχνά προκαλούν εμπόδια στην άσκηση της Δικαιοσύνης.
Μετά το Δικηγορικό Σύλλογο, ο κ. Τατούλης επισκέφτηκε τη ΔΟΥ Καλαμάτας, όπου οι δημόσιοι υπάλληλοι της εφορίας, τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και δεν δίστασαν να του εκφράσουν  την αγωνία τους για το μέλλον, εξαιτίας των περικοπών, των μισθών και των επιδομάτων τους.
Επόμενο σταθμό στην πόλη αποτελούσε το Λιμεναρχείο, όπου ο κ. Τατούλης πραγματοποίησε συνάντηση με το διοικητή του Λιμενικού Σώματος και το μεσημέρι συναντήθηκε με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και συζήτησε με τους γονείς για την πορεία της Παιδείας στη χώρα μας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός στα σχολεία τόσο στις κτιριακές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τους μαθητές, όσο και στις ελλείψεις του εκπαιδευτικού προσωπικού. Το απόγευμα ο κ. Τατούλης επέστρεψε στο κέντρο της πόλης όπου επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού και παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ. Εκεί υποδέχθηκε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και τον κόσμο που περνούσε από το κέντρο για να τον συναντήσει και συζητήσει μαζί του.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού
Στο νομό Μεσσηνίας περιόδευσε και την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 
Από νωρίς το πρωϊ ο κ. Τατούλης, βρέθηκε στην Πύλο, προκειμένου να παραστεί στην τελετή για την 183η Επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου. Ο εορτασμός «Ναυαρίνεια» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ξεκίνησε με την καθιερωμένη παρέλαση και ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων στο μώλο. Ο κ. Τατούλης δέχθηκε τις ευχές από τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά και του ευχήθηκαν μία σίγουρη και με διαφορά νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.


Στη συνέχεια ο κ. Τατούλης, επέστρεψε στην Καλαμάτα και συναντήθηκε με τους συνεργάτες του, με τους οποίους συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την προγραμματισμένη ομιλία του που έχει το βράδυ στις 8 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER