Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 21:25

Παραιτήθηκε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρ. Μαλαπάνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παραιτήθηκε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρ. Μαλαπάνης

Η αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα τόνισε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρήστος Μαλαπάνης και έκανε το αυτονόητο, υποβάλλοντας την παραίτησή του. Παραίτηση που φυσικά έκανε αμέσως αποδεκτή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, επιβεβαιώνοντας ότι αυτός του έδειξε το δρόμο, τον προκάλεσε με την προσβλητική συμπεριφορά του, καθώς ο κ. Μαλαπάνης δεν ήταν της υποταγής του, δεν ήταν "yes man". Στη δήλωση παραίτησής του ο κ. Μαλαπάνης παρατηρεί ότι όλο αυτό το διάστημα αρκετές φορές αντιπαρήλθε ακόμα και προσβολές στο πρόσωπό του. Σημειώνει πως πέρα από τη συμπεριφορά του περιφερειάρχη ήταν και η μη στήριξη της πλειονότητας των Μεσσηνίων συμβούλων, που τον ανάγκασαν να υποβάλλει την παραίτησή του.

Σχόλια  

0 # spyrosm 13-07-2011 11:10
Σφίγγει ο κλοιός στην Μεσσηνία,με την παραίτηση του κ. Μαλαπάνη,η οποία τώρα θα ελέγχεται πλήρως από το περιβάλλον Τατούλη και τα παιχνίδια εξουσίας του περίγυρού του,με την υπουργοποίηση ... εε .. την ανάθεση των καθηκόντων και του αξιώματος Μαλαπάνη,στην κα Νικολάκου.

Το στενό χρόνιο μαρκάρισμα του κ. Μαλαπάνη,από τον κ. Τατούλη,οφείλετ αι,κατά την εκτίμησή μου,στην άγρια κόντρα Νικολάκου - Μαλαπάνη και άλλων αντιπεριφερειαρ χών,άλλων Νομών,με στόχο την χαλιναγώγιση της ορμητικότητάς της.

Η αφορμή,απλώς,ήτ αν άλλη (αεροδρόμιο).

Πρόκειται για ρεβάνς και μάλλον σύντομα θα πέσουν και τα κεφάλια των άλλων αντιδρώντων αντιπεριφερειαρ χών (Αργολίδας και Κορινθίας,αν θυμάμαι καλά).

Ώστε,ποίος τελικά κυβερνά την περιφέρεια ?

Αυτός ή αυτή ?

Τέλος,ας μή ξεχνάμε,ότι την χώρα,οι σωτήρες,και επίδοξοι τοιαύτοι,την έφαγαν ... ,αλλά ουδέποτε το πάθημα μας έγινε μάθημα.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER