Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 14:12

Περιοδείες Πετράκου στην Τριφυλία

Γράφτηκε από την
Περιοδείες Πετράκου στην Τριφυλία

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος αύριο Τρίτη 26/10 πρωί και απόγευμα θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες και καταστήματα της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών.
Κατά τη χθεσινή του περιοδεία στη Χώρα συζητώντας με τους αγρότες της περιοχής, τόνισε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«α. Είναι απαράδεκτο το ότι ακόμα και στα προεκλογικά ψίχουλα – κοροϊδία των 100-300 ευρώ, που εξήγγειλε η κυβέρνηση εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν περιλαμβάνονται οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ. Για μια ακόμη φορά οι αγρότες συνταξιούχοι δεν θεωρούνται άνθρωποι με ανάγκες από τις κυβερνήσεις.
β. Την ώρα που αγροτική οικονομία βουλιάζει και οι αγρότες βλέπουν να συρρικνώνεται δραματικά το εισόδημά τους, η κυβέρνηση συνελήφθη ψευδόμενη για μια ακόμη φορά απέναντι στους αγρότες. Ενώ διαφήμιζε ότι απ’ τις αρχές Οκτωβρίου θα ενεργοποιηθεί το ΤΕΜΠΕ και για τους αγρότες, αποκαλύφθηκε ότι δεν έχει κάνει ακόμα αίτηση στην Κομισιόν για την ενεργοποίηση του ΤΕΜΠΕ αγροτών.
Οι αγρότες και οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ έχουν ένα όπλο να απαντήσουν και γι’ αυτά στις 7 Νοέμβρη, να υπερψηφίσουν τους υποψηφίους της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, οι οποίοι αγωνίζονται χρόνια τώρα με συνέπεια και σταθερότητα για την υπεράσπιση των συμφερόντων των αγροτών.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER