Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 08:21

Σόου Νικολάκου κατά της "Ε":  "Σεξισμός" το ξεκατίνιασμα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Για σεξισμό κατηγόρησε χθες την «Ε» η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, σε μια ολομέτωπη επίθεση - επικοινωνιακό σόου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, με «θεατή» και απολαμβάνοντα το σόου τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Η επίθεση έγινε με αφορμή την αναφορά μας σε χθεσινό ρεπορτάζ, για «ξεκατίνιασμα Ντίνας - Νάντιας», για το επεισόδιο που είχε με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, κατά τη διάρκεια, αλλά και στο τέλος σύσκεψης στο Διοικητήριο Μεσσηνίας, με κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με θέμα τις τεράστιες καταστροφές από τη θεομηνία.

Υποστήριξε ότι η αναφορά ξεκατίνιασμα όταν αναφέρεται σε γυναίκες - πολιτικούς είναι σεξισμός, μπούλινγκ για γυναίκες κι εξαπολύοντας επίθεση στον εκδότη της «Ε», έκανε λόγο για σεξιστικά προβλήματα.

Ισχυρίστηκε ότι οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι με το «ξεκατίνιασμα» και αυτοί που επικοινώνησαν μαζί της την προέτρεψαν να συνεχίσει πιο σκληρά τον αγώνα της, για να σπάσει το κατεστημένο στη Μεσσηνία, που θέλει να ρυθμίζει τα πράγματα. Ανέφερε ότι έγινε μια κουβέντα με τη Νάντια Γιαννακοπούλου, όταν τελείωσε η σύσκεψη που δεν αφορά τους πολίτες, παρότι ο τσακωμός έγινε αντιληπτός απ’ όλους τους παριστάμενους και η ίδια φωνάζοντας καλούσε τον πρώην υπουργό Γιάννη Μανιάτη να πάρει θέση για το «κυρία Τατούλη», που της είπε η κ. Γιαννακοπούλου, πάνω στον τσακωμό τους.

Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι ο τσακωμός της (έστω και στο περιθώριο της σύσκεψης, κατά τον ισχυρισμό της) με τη Ν. Γιαννακοπούλου έγινε για τις περιφερειακές εκλογές του 2014, παρότι η σύσκεψη ήταν για τις ανυπολόγιστες καταστροφές στη Μεσσηνία και τη σκληρή δοκιμασία που βιώνουν οι πολίτες της.

Ανέφερε ότι η πολιτική της διαφωνία με τη Ν. Γιαννακοπούλου έρχεται από το 2014, όταν στις περιφερειακές εκλογές η ίδια και το ΠΑΣΟΚ στήριξαν το Γιώργο Δέδε και όχι τον Πέτρο Τατούλη, τον οποίο δικαίωσαν οι πολίτες. Μάλιστα, υποστήριξε ότι είχε διαφωνήσει με την κ. Γιαννακοπούλου και άλλους που ήθελαν το ΠΑΣΟΚ ένα μικρό κόμμα και ευθύνονται για την κατάντια του.

Η κ. Νικολάκου είπε ότι δουλεύει από τις 10 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα και είναι πανταχού παρούσα. 

Τέλος, έκανε λόγο για σπίλωση και ψεύδη από την «Ε» σε βάρος του περιφερειάρχη και της ίδιας, αλλά απέφυγε να πει για τις μηνύσεις που μας έκαναν, για να μας κάνουν να σωπάσουμε, αλλά σε όλες αθωωθήκαμε πανηγυρικά.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER

Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Πρέπει να διαλέξεις μια απάντηση