Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 16:42

Ευχαριστίες Τατούλη σε Φούχτελ για βοήθεια σε πληγέντες  

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Τις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στον ομοσπονδιακό υπουργό της Γερμανίας και επικεφαλής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης Χανς Γιοακίμ Φούχτελ για το ενδιαφέρον και ιδιαίτερα για την πρόταση προσφοράς βοήθειας στις περιοχές της Πελοποννήσου που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. 

Ο κ. Φούχτελ με επιστολή του προς τον περιφερειάρχη εξέφρασε την αλληλεγγύη του και την αμέριστη συμπαράστασή του στις δυσκολίες, που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και προσέφερε την υποστήριξη της δομής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντιμετώπισή τους. 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ότι «ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πόσο σταθερούς και αξιόπιστους φίλους διαθέτει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, πέρα και από τα στενά σύνορα της χώρας. Η πράξη αυτή αποτελεί ευχάριστη έκπληξη και καταδεικνύει αναμφίβολα τη σημασία της αλληλεγγύης στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Το διεθνές δίκτυο συνεργασιών που η Περιφέρεια έχει εδραιώσει αποδεικνύει την ορθότητα της εξωστρεφούς πολιτικής που ακολουθούμε με συνέπεια, η οποία εκτός των άλλων μας προσφέρει δυνατότητες να υπερβούμε αντιξοότητες και δυσκολίες».  

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER

Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Πρέπει να διαλέξεις μια απάντηση