Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 08:58

Πανικός στο στρατόπεδο Τατούλη από τον φόβο της Δικαιοσύνης (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Με το φόβο ότι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης επικρέμαται για όσα ο περιφερειάρχης καταλόγισε στους δικαστές, το alter ego του, η αντιπεριφερειάρχης Ντ. Νικολάκου προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες με δήθεν απάντηση που έδωσε σε δήθεν ερώτηση δημοσιογράφου.

Και το χειρότερο είναι ότι προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες στην «Ε» η οποία δημοσίευσε απομαγνητοφωνημένη την δήλωση Τατούλη:

«Ακρως προκλητική» χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της εφημερίδας «Ελευθερία» η αντιπεριφερειάρχης επιχειρώντας να δώσει συνέχεια στην προχθεσινή συνέντευξη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. Η  κ. Νικολάκου χωρίς να διαψεύσει τη δήλωση Τατούλη για “στημένη δίκη” καθώς γνωρίζει ότι είναι ηχογραφημένη, επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μιλώντας (σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση) σε δημοσιογράφο, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται: "Η συγκεκριμένη εφημερίδα με το σημερινό της μάλιστα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, όπου αποδίδει στον περιφερειάρχη λεγόμενα περί «στημένης δίκης», αφενός, διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και αφετέρου μέσω της εκτόξευσης ανακριβών κατηγοριών σε βάρος της περιφερειακής αρχής, επιδιώκει να τη θέσει σε «εμπόλεμη» κατάσταση με το Δικαστικό Σώμα. Επιμελώς και εντέχνως υποβαθμίζει και επιχειρεί να αποσιωπήσει την πάγια θέση της περιφερειακής αρχής και των δηλώσεων του περιφερειάρχη «ότι δεν αντιδικούμε με τη Δικαιοσύνη, αντίθετα έχουμε απόλυτη πίστη ότι αποτελεί απαραίτητο θεσμό νομιμότητας και αποτελεσματικότητας της θεσμικής λειτουργίας. Ο σεβασμός μας στη δικαιοσύνη είναι δεδομένος και παραμένει». Δεν πρέπει να επιτραπεί η καλλιέργεια κλίματος αντιπαράθεσης μεταξύ θεσμικών φορέων προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα ιδιωτικά και προσωπικά συμφέροντα κάποιων".