Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 20:24

Πρόστιμο Τατούλη στο Δήμο Δυτικής Μάνης 

Γράφτηκε από την
Πρόστιμο Τατούλη στο Δήμο Δυτικής Μάνης 

 

Πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στο Δήμο Δυτικής Μάνης, επέβαλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, για περιβαλλοντικές παραβάσεις που αφορούν τη διαχείριση απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, το πρόστιμο επιβλήθηκε: α) Για τη λειτουργία χώρου ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) στη θέση "Αγιος Γεώργιος" της Πλάτσας, και β) για τις εναποθέσεις στερεών αποβλήτων σε υπαίθριο χώρο πλησίον της παραλίας Πανταζή και παραπλεύρως κοίτης υδατορέματος στην Τ.Κ. Αγίου Νικολάου.

Με την απόφαση αυτή ο Δήμος Δυτικής Μάνης καλείται να λάβει μέτρα σχετικά με τον περιορισμό πρόσβασης οχημάτων για την εναπόθεση στερεών απορριμμάτων στο χώρο "Αγιος Γεώργιος", να τοποθετήσει σήμανση σχετικά με την απαγόρευση της εναπόθεσης στερεών αποβλήτων και να καθαρίσει και να εξυγιάνει τους χώρους αυτούς.

 

Με την απόφαση αυτή ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάζεται στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 28 του Ν. 1650/86 όπως ισχύει με το Ν. 4042/2012 και συσχετίζεται με παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, στις 19 Ιουλίου 2016.


NEWSLETTER