Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 17:04

Σκληρή επίθεση από το συνδυασμό Τατούλη σε "τοπικό κετεστημένο διαπλεκομένων συμφερόντων στη Μεσσηνία"

Γράφτηκε από την

Τις τελευταίες ημέρες απορημένη και αηδιασμένη η Μεσσηνιακή κοινωνία γίνεται μάρτυρας των κλιμακούμενων επιθέσεων κατά των κεντρικών προσώπων του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος".
Για μια ακόμα φορά ένα τοπικό κατεστημένο διαπλεκόμενων συμφερόντων "κατεβάζει" το επίπεδο του πολιτικού λόγου, στην προσπάθειά του να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία και να διατηρήσει τα προνόμιά του. Άλλωστε η νομή της εξουσίας και η εκμετάλλευση της κομματικής ταυτότητας, τους έδωσε υπόσταση στην τοπική κοινωνία.
Κάποιοι από αυτούς, εδώ και χρόνια, δεν έχουν εργαστεί και ζουν τακτοποιώντας τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους, συντηρώντας την ευνοιοκρατία και την αναξιοκρατία, εκμεταλλευόμενοι τους αγνούς, πολιτικούς  αγώνες των μελών και στελεχών του κόμματός τους. Πάλι, επικαλούμενοι έναν κενό ουσίας και νοήματος κομματικό πατριωτισμό, προσπαθούν να παραπλανήσουν και να αποπροσανατολίσουν το εκλογικό σώμα για να μην ξεσκεπαστούν οι ίδιοι και αποκαλυφθούν η προσωπική τους διαδρομή, τα προσωπικά τους οφέλη από την ενασχόληση με τα κοινά και τελικά η προσωπική τους πολιτική ένδεια, όταν αποστερηθούν των αξιωμάτων και της εξουσίας. 
Η έλλειψη πολιτικής προτάσεως και πολιτικών επιχειρημάτων σε συνδυασμό με την αγωνία "επιβίωσης" καθοδηγεί τις τελευταίες προσωπικές επιθέσεις και εντείνει τις σχέσεις εξάρτησης μέρους του τύπου με το κατεστημένο της αδράνειας και της αναποτελεσματικότητας, της οπισθοδρόμησης και των χαμένων ευκαιριών για την Μεσσηνία μας. 

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού