Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 15:48

Ο Τατούλης για τους δασικούς χάρτες 

Γράφτηκε από την

 

«Δεν είμαστε αντίθετοι στο Δασολόγιο. Και είχαμε χαρακτηρίσει τους δασικούς χάρτες σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο, τόσο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο και για το σύνολο της χώρας».

Αυτά σημείωσε, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, απαντώντας στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκο Πατσαρίνο.

Κα πρόσθεσε πως «είμαστε υπέρ και μάλιστα μας είχε καταγγείλει ο πρώην επικεφαλής της παράταξής του στο Περιφερειακό Συμβούλιο κ. Πετράκος για την κριτική μας στον τρόπο ανάθεσης των σχετικών μελετών από το υπουργείο και το κόστος».

Μιλώντας για τους δασικούς χάρτες, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, προχθές Δευτέρα, ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι «με τη δική μας άμεση αντίδραση και παρέμβαση θέλουμε να προστατεύσουμε τη δημόσια γη και να εξασφαλίσουμε ένα στρατηγικό χάρτη ανάπτυξης και επενδύσεων, ζητώντας εκτός των άλλων το αυτονόητο, να πραγματοποιηθούν αυτοψίες πριν την ανάρτηση των δασικών χαρτών».

Συμπλήρωσε πως «περιμένουμε την αντίδραση της κυβέρνησης και είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε και δικαστικά, προκειμένου να διασφαλίσουμε το δημόσιο συμφέρον».