Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 19:01

Η "Πελοπόννησος Πρώτα" κατά Γόντικα για τους χάρτες 

Γράφτηκε από την
Η "Πελοπόννησος Πρώτα" κατά Γόντικα για τους χάρτες 

 

«Αναγκαία απάντηση στο ολίσθημα Γόντικα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια, δίνει με ανακοίνωσή της η μείζων μειοψηφία, η παράταξη "Πελοπόννησος Πρώτα", για το θέμα των δασικών χαρτών.

Παρατηρεί ότι ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" «με τις δηλώσεις του αυτές περιέπεσε σε βαρύτατο ολίσθημα παραπληροφόρησης των πολιτών για τη θέση μας στο πιο πάνω ζήτημα, ολίσθημα μάλιστα επικίνδυνο για την πιστότητα, αλλά και την ενότητα της δημοκρατικής μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου που πασχίζουμε όλοι μας να  διασφαλίσουμε».

Η "Πελοπόννησος Πρώτα" αναφέρει ότι «επιμείναμε να γίνει τότε συντεταγμένη "εφ' όλης της ύλης" συζήτηση ύστερα από ανάλογα σημαντική πληροφόρηση των μελών του Πε.Συ., με εισηγήσεις και τεκμηριωμένες θέσεις εμπλουτισμένες με απόψεις υπηρεσιών, εμπλεκόμενων φορέων και συλλογικοτήτων και σκοπό τη συμβολή μας μέσα από ένα ανοικτό ευρύτατο διάλογο στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των δημιουργημένων με την ανάρτηση των δασικών χαρτών προβλημάτων. Επιδιώξαμε την κατά μέτωπο σοβαρή αντιπαράθεση με το πρόβλημα και όχι τη με φευγαλέους εντυπωσιασμούς διεκπεραίωσή του, με την πεποίθηση ότι επιτελέσαμε το καθήκον μας».

Ακόμα, απαντά πως «η παράταξή μας υπηρετεί πρώτα την Πελοπόννησο και διατηρεί  την αυτονομία της τόσο απέναντι στην κυβέρνηση όσο και σε κόμματα, όπως έχει όχι μόνο διακηρύξει αλλά και έμπρακτα αποδείξει. 

Υπερασπίζεται τους πολίτες της Πελοποννήσου που την εμπιστεύθηκαν απέναντι στο "σύστημα Τατούλη" και σθεναρά το αντιμάχεται, αναδεικνύοντας αφενός πόσο φανφαρόνικο και ταυτόχρονα εξυπηρετικό των λίγων και γι' αυτό φοβικό είναι και αφετέρου πόσο υποκριτικό - πελατειακό και οπισθοδρομικό και ταυτόχρονα ξένο και βλαπτικό στην ουσία για την Πελοπόννησο επίσης είναι, έτσι ώστε την βυθίζει σταθερά στο μαρασμό και την εγκατάλειψή της από τους νέους της».

Καταλήγοντας, απευθυνόμενη στο Ν. Γόντικα, επισημαίνει ότι «για τους λόγους αυτούς αγαπητέ κύριε Γόντικα στους αγώνες για τη δημοκρατία, την ανατροπή, την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη στην Πελοπόννησο δεν περισσεύει κανείς και δεν χωρούν βεβιασμένες απλουστεύσεις με ασυναίσθητες έστω ευκολίες και πολύ περισσότερο στενόκαρδες υστεροβουλίες».


NEWSLETTER