Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010 19:44

Περιοδείες Σωτ. Παναγιωτόπουλου

Γράφτηκε από την

Αύριο το πρωί ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού "Δυνατή Πελοπόννησος" θα επισκεφτεί στις 10.30 τα σφαγεία Καλαμάτας, στις 11 τη ΣΥΚΙΚΗ, στις 11.30 τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΕΑΣ Μεσσηνίας στη Θουρία, στις 12 το μεσημέρι τις διοικητικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα, στις 12.30 μ.μ. τις Σχολές του ΟΑΕΔ, στη 1 μμ τις διοικητικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Διοίκησης στην οδό Αθηνών, στη 1.30 τα καταστήματα στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας (Αγία Τριάδα) και τέλος στις 2 μ.μ. τα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣ στην Καλαμάτα.

Το απόγευμα ο κ. Παναγιωτόπουλος μαζί με περιφερειακούς συμβούλους, θα επισκεφτούν, στις 6 τη Βαλύρα, στις 6.30 το Τ.Δ. Κατσαρύ, στις 7 τη Μερόπη, στην Οιχαλία θα βρεθεί στις 7.30 και στις 8 μ.μ. στο Διαβολίτσι.

Το Σάββατο 30/10 , στις 9 το πρωί ο κ. Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού "Δυνατή Πελοπόννησος" θα επισκεφτεί τη Λαϊκή Αγορά των Γαργαλιάνων και στη συνέχεια τα καταστήματα της πόλης.