Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 17:05

Τατούλης με Επιτροπή Αγώνα Δήμου Γυθείου

Γράφτηκε από την

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Τατούλης ζήτησε να συναντήσει την Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Γυθείου και να ακούσει με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον την διαμαρτυρία των εκπροσώπων για την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια στον δήμο μας. 
Στο αίτημα μας για άμεση λύσει, όχι μόνο για την πόλη του Γυθείου αλλά για όλη την επικράτεια του δήμου και μέχρι την λήψη των καθηκόντων του νέου Περιφερειάρχη που θα προκύψει από της εκλογές, μας υποσχέθηκε ότι άμεσα θα μας κλείσει μια συνάντηση με τους αρμόδιους τις περιφέρειας και παράλληλα θα εισηγηθεί για την άμεση λύση του προβλήματος. 
Εμείς αναμένουμε και συνεχίζουμε τις πιέσεις μας, είναι ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια από οποιονδήποτε συνδυασμό ή παράγοντα που μπορεί να συνδράμει στην προσπάθειά μας. 
Συμπληρώνουμε δε ότι την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου είχαμε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Χατζηχαραλάμπους, ο οποίος μας έδωσε να καταλάβουμε ότι ο κύριος υπεύθυνος της παρούσας κατάστασης είναι ο πρώην εργολάβος αποκομιδής σκουπιδιών αλλά και η γραφειοκρατία της περιφέρειας. 
Δεσμεύτηκε ότι θα καθαρίσει και απολυμάνει - όμως μονό την πόλη του Γυθείου - μέσα σε δύο ημέρες, δηλ σήμερα οι πολίτες θα απολαμβάνουν αυτό που δεν απόλαυσε ο επισκέπτης την Τουριστική περίοδο. Υποσχέθηκε επίσης καθημερινή αποκομιδή μέσα στην πόλη και όταν λειτουργήσει αυτή θα προωθήσει και τους μπλε κάδους της ανακύκλωσης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Από την Επιτροπή Αγώνα Δήμου Γυθείου


NEWSLETTER