Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 20:00

Νέα Πελοπόννησος: "Σοβαρή θεσμική εκτροπή η επερώτηση των Βουλευτών της ΝΔ για τα απορρίμματα"

Γράφτηκε από την
Νέα Πελοπόννησος: "Σοβαρή θεσμική εκτροπή η επερώτηση των Βουλευτών της ΝΔ για τα απορρίμματα"

Συνέχεια στην έντονη διαμάχη, που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου δίνει η πλευρά του περιφερειάρχη Πέτρου τατούλη με ανακοίνωση, που εξέδωσε η παράταξη της πλειοψηφίας "Νέα Πελοπόννησος".

Αναλυτικά η ανακοίνωση, που ακολουθεί την αντίστοιχη απάντηση του κ. Τατούλη:

«Η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου παραμένει απόλυτα σταθερή στη δέσμευσή της απέναντι στους Πελοποννήσιους πολίτες για την υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ. Το έργο έχει χαρακτηριστεί, αφενός, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως κατεξοχήν πράσινο και το πιο φθηνό έργο για τους πολίτες, αφετέρου από το Ελεγκτικό Συνέδριο ως υπέρ του δημοσίου συμφέροντος. 

Οι κύριοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με την επίκαιρη ερώτησή τους αυτή προβαίνουν σε σοβαρή θεσμική εκτροπή, γιατί απ’ τη μια πλευρά δεν σέβονται το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας και τους εκπροσώπους της, απ’ την άλλη αγνούν εντελώς τους πολίτες της Πελοποννήσου, οι οποίοι με πολύ ισχυρή πλειοψηφία έδωσαν την εντολή τους στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου να ολοκληρώσει το έργο της. 

Σύσσωμα τα μέλη της παράταξης στεκόμαστε σθεναρά απέναντι σε παλαιοκομματικές πρακτικές που στηρίζονται σε ψέματα και μισές αλήθειες. Αυτές ταλάνισαν και ακόμα ταλανίζουν τον τόπο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. 

Στεκόμαστε επίσης πολιτικά απέναντι σε κάθε έκφραση λαϊκισμού, απ’ όπου και αν προέρχεται.

Καλούμε τους συγκεκριμένους Βουλευτές και όλους τους εκπροσώπους της Πελοποννήσου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να ενημερωθούν υπεύθυνα από την Περιφερειακή αρχή για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες».


NEWSLETTER