Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 15:39

Επίσκεψη Τατούλη στην Κίνα

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Τατούλη στην Κίνα

Επίσημη επίσκεψη στην Κίνα πραγματοποιεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Πέτρος Τατούλης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Τατούλης συναντήθηκε με τον Hui Zhang πρόεδρο του R&F Properties Group Northern Region.

Ο όμιλος αυτός δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate, είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ και συμμετέχει στο πρόγραμμα ανάπλασης της περιοχής Tongzhou στο Πεκίνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, ο κ. Zhang ζήτησε να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Tongzhou και ελληνικές εταιρείες. Από τη μεριά του ο κ. Τατούλης κάλεσε το R&F Properties Group Northern Region να συμμετάσχει στην προσπάθεια δημιουργίας ελληνοκινεζικού βιοτεχνικού πάρκου στην Πελοπόννησο. Κάλεσε επίσης τον κ. Zhang να προωθήσουν από κοινού τη δημιουργία του Μουσείου των Ολυμπιακών Πόλεων, μια πρόταση που είχε καταθέσει ο κ. Τατούλης ως υφυπουργός Πολιτισμού στην επίσκεψή του στο Πεκίνο κατά την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά στη Διεθνή Εκθεση Κρασιού στην Guangzhou τον Σεπτέμβρη του 2018, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει ως τιμώμενο μέλος, και στη Διεθνή Εκθεση Εισαγωγών στη Σαγκάη τον Νοέμβριο του 2018.


NEWSLETTER