Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 08:47

Μεθόδευση για… έξωση Αλειφέρη: Νέο γραφείο φτιάχνει στην Καλαμάτα ο Τατούλης

Γράφτηκε από τον
Μεθόδευση για… έξωση Αλειφέρη: Νέο γραφείο φτιάχνει στην Καλαμάτα ο Τατούλης

 

Γραφείο περιφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας προανήγγειλε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το γραφείο περιφερειάρχη θα το χρησιμοποιεί ο Πέτρος Τατούλης όταν θα έρχεται στο Διοικητήριο και θα εκτελεί καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας.

Κατά τα άλλα, η Ντ. Νικολάκου κατηγόρησε την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη ότι ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους αντιπεριφερειάρχες Δράμας και Νοτίου Αιγαίου (στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει δίωξη για ατασθαλίες). Εξαπολύοντας εναντίον της νέα επίθεση καθώς... δε λέει να παραιτηθεί, παρά τη συνεχή ψυχολογική πίεση και την αποψίλωση αρμοδιοτήτων που έχει υποστεί από την περιφερειακή αρχή, η κ. Νικολάκου είπε ότι τη χωρίζει πολιτική άβυσσος από την κ. Αλειφέρη και την κατηγόρησε πως δεν κάνει καλά τη δουλειά της και αδιαφορεί.

Ωστόσο στο τέλος και παρά τη σκληρή επίθεση, η θεματική αντιπεριφερειάρχης ανέφερε πως «πρέπει να συνεργαστούμε με την κ. Αλειφέρη».

Αφού επιβεβαίωσε ότι τα θέματα της Μεσσηνίας τα χειρίζεται ο κ. Τατούλης, η κ. Νικολάκου κάλεσε τους πολίτες του νομού που έχουν διάφορα θέματα και αιτήματα να μην πηγαίνουν στην κ. Αλειφέρη, αλλά στους διευθυντές των υπηρεσιών της Π.Ε. και αυτοί θα τα μεταβιβάζουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Γ.Σ.


NEWSLETTER