Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 08:47

Έντονη αντίδραση από Αλειφέρη: «Δεν έχει καμία σημασία το τι λέει η Νικολάκου...»

Γράφτηκε από τον

 

Στην αντεπίθεση πέρασε η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, απαντώντας στη νέα επίθεση που της εξαπέλυσε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας τη Δευτέρα.

Σε δήλωσή της η κ. Αλειφέρη παρατήρησε ότι “το τι λέει η κ. Νικολάκου δεν έχει πλέον καμία σημασία ούτε για μένα, ούτε για τους πολίτες. Πραγματικά μας χωρίζει άβυσσος στις πολιτικές πρακτικές”. Σημείωσε πως “δεν αναγνωρίζω στην κ. Νικολάκου το ρόλο του αξιολογητή των αντιπεριφερειαρχών, που διακαώς προσπαθούσε και προσπαθεί να επιβάλει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”. Κι επεσήμανε ότι “αν της αναγνωρίζει τέτοιο ρόλο οποιοσδήποτε άλλος, δικό του θέμα, δικό του πρόβλημα”, στέλνοντας μήνυμα στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και σε αντιπεριφερειάρχες και συμβούλους της πλειοψηφίας.

Να ενημερώσουμε ότι χθες το πρωί επικοινώνησε μαζί μας η κ. Νικολάκου και διέψευσε ότι στις δηλώσεις της στην Οικονομική Επιτροπή ταύτισε την κ. Αλειφέρη με αντιπεριφερειάρχες άλλων περιοχών της χώρας, που διώκονται ποινικά. Η θεματική αντιπεριφερειάρχης ανέφερε πως εξέφρασε τη διαφωνία της με το νόμο σε ό,τι προβλέπει για τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες.

Γ.Σ.