Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 09:14

Νέες πιέσεις για το γραφείο της Αλειφέρη

Γράφτηκε από τον

 

 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συνεχίζει τον ψυχολογικό πόλεμο κατά της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη και την προσπάθεια έξωσης από το γραφείο της στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου.

Αυτή τη φορά ο διευθυντής Διοικητικού - Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας Δημήτρης Μουντζούρης κάλεσε εγγράφως την κ. Αλειφέρη, ενόψει της αναδιάρθρωσης των γραφείων των υπηρεσιών στον 4ο όροφο, να αδειάσει το γραφείο της και να μετακομίσει στο ισόγειο ή στον 3ο όροφο. Μάλιστα, στο έγγραφο γίνεται αναφορά στις αποφάσεις του κ. Τατούλη να αφαιρέσει αρμοδιότητες από την κ. Αλειφέρη και να ορίσει εντεταλμένο για τα οικονομικά θέματα της Περιφερειακής Ενότητας το σύμβουλο Απόστολο Γκούνη.

Να επισημάνουμε ότι δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα άλλο υπηρεσιακό έγγραφο για αναδιάρθρωση των γραφείων του 4ου ορόφου, ενώ η περιφερειακή αρχή διαθέτει ήδη 3 γραφεία στον ίδιο όροφο, κοντά στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Σ’ αυτά φιλοξενούνται ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, καθώς και η νέα θεματική αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, όταν κατεβαίνουν στην Καλαμάτα, καθώς και υπάλληλοι και άλλο πρόσωπο, που κανείς δεν ξέρει αν έχει υπαλληλική σχέση με την Περιφέρεια. Το γραφείο της κ. Αλειφέρη, το συγκεκριμένο στον 4ο όροφο, ανήκει θεσμικά στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, από την εποχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του νομάρχη.

Οσο η κ. Αλειφέρη δεν θα λέει να παραιτηθεί, τόσο και θα μεγαλώνει ο ψυχολογικός πόλεμος σε βάρος της από την πλευρά της περιφερειακής αρχής.

Γ.Σ.