Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 14:14

Και δεύτερη διαφοροποίηση από το περιβάλλον Τατούλη

Γράφτηκε από την
Και δεύτερη διαφοροποίηση από το περιβάλλον Τατούλη

Λίγες ώρες μετά την αντιπεριφερειάρχη Πελοπόννησου Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας Θανάσης Πισιμίσης με ανακοίνωσή του συντάσσεται στη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας σε μία ακόμα κίνηση αποσύνθεσης της παράταξης Τατούλη.

Στην συνέχεια πάντως με νεότερη δήλωση του (που εστάλη από την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος") επανήλθε στην αρχική θέση, που είχε συνυπογράψει με ακόμα 11 στελέχη της πλειοψηφίας δηλώνοντας: "Στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ΝΔ και τον Πέτρο Τατούλη στη Περιφέρεια Πελοποννήσου".

Ακολουθεί η αρχική δήλωση του κ. Πισιμίση, όπως δημοσιεύθηκε στο streetlife1.blogspot.com:

"Η χώρα μας βρίσκεται σε δύσκολα μονοπάτια.

Η ανασφάλεια κυριαρχεί παντού.

Οι πολίτες αναζητούν αποκούμπι και μία υπεύθυνη πολιτική δύναμη.

Ως κομματικό στέλεχος της πρώτης γραμμής της ΝΔ, ως αυτοδιοικητικό στέλεχος της Κορίνθου, ΔΗΛΩΝΩ ξεκάθαρα ότι στηρίζω τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη και τις επιλογές του κόμματος μας.

Τίποτα παραπάνω από αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια και που θα συνεχίσω να κάνω".

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ
Περιφερειακός σύμβουλος Περιφέρειας Πελοποννήσου

 

Και τώρα ανακοίνωση της "Νέας Πελοποννήσου" με την... ερμηνεία της δήλωσης του κ. Πισιμίση:

"Ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κορινθίας Θανάσης Πισιμίσης ξεκαθαρίζει με σημερινή του δήλωση ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να παρερμηνεύει τις δηλώσεις του και επαναλαμβάνει την στήριξη του τόσο προς την ηγεσία της ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στην ηγεσία της Νέας Πελοποννήσου και προσωπικά στον Πέτρο Τατούλη.

Αναλυτικά η δήλωση του έχει ως εξής:

“Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην παράταξη της ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη που στηρίζω διαχρονικά, αλλά και στην αυτοδιοικητική παράταξη στην οποία συμμετέχω, παραμένω στην άποψη που διατύπωσα με την υπογραφή μου μαζί με τους υπόλοιπους Περιφερειακούς Συμβούλους και δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να παρερμηνεύσει τις δηλώσεις μου.

Παραμένω σταθερά μέλος της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» και στηρίζω τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για το μεγάλο έργο που συντελείται στην Πελοπόννησο προς όφελος των πολιτών”.

 


NEWSLETTER