Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 08:43

Σύμφωνα με ερμηνεία ανάρτησής του στο Facebook: Ο Μπέζος προαλείφεται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Σύμφωνα με ερμηνεία ανάρτησής του στο Facebook: Ο Μπέζος προαλείφεται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

 

Ως ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου ερμηνεύεται από πολιτικούς κύκλους η ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος.

Με σύνθημα "Η Πελοπόννησος αξίζει ένα καλύτερο αύριο. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί", και με αφορμή την αντιπαράθεση που έχει με την περιφερειακή αρχή και κυρίως με τον Π. Τατούλη για τα οικόπεδα της Παλαιοχούνης, ο κ. Μπέζος ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και φυσικά το ρεπορτάζ της "Ε" που τον ήθελαν να φλερτάρει με τη θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρκάς Γιώργος Μπέζος ασχολήθηκε με την πολιτική μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, παρέμεινε διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά και διατηρεί άριστες σχέσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. To μόνο εμπόδιο που μπορεί να τεθεί στον κ. Μπέζο είναι τυχόν πρόβλεψη του "Κλεισθένη" για το ασυμβίβαστο και τα χρονικά όρια που θα θέτει ο νέος νόμος στους υποψηφίους που θα πρέπει να παραιτηθούν από τη θέση τους για να εκλεγούν.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες ο κ. Μπέζος επέλεξε να συγκρουστεί με την περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου αμφισβητώντας την ιδιοκτησία των εκτάσεων όπου θα δημιουργηθεί το εργοστάσιο απορριμμάτων της ΤΕΡΝΑ στην Παλιόχουνη. Η περιφερειακή αρχή επιχείρησε να υποβιβάσει τη σύγκρουση χαρακτηρίζοντάς την ως προσωπική διένεξη μεταξύ του κ. Μπέζου και της ΤΕΡΝΑ. Ομως ο κ. Μπέζος με την ανάρτησή του στο Facebook καθιστά σαφές ότι η αντιπαράθεση έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και ότι δεν πρόκειται να περιοριστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΠΕΖΟΥ

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γ. Μπέζου έχει ως εξής:

"Αγαπητοί μου φίλοι, σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα προσωπικής και οικογενειακής δικαίωσης απέναντι σε ένα σύστημα που έχει το κέντρο αναφοράς του στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη και την υφιστάμενη Περιφερειακή Αρχή. Ενα σύστημα που καθημερινά οδηγεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους πολίτες της στην οπισθοδρόμηση και στη μιζέρια, μέσα από δόλιες και καλοστημένες μεθοδεύσεις. Καταλάβατε τώρα φίλοι μου γιατί ο περιφερειάρχης Τατούλης κατ' εντολήν της ΤΕΡΝΑ ΑΒΕΤΕ οδήγησε τεχνηέντως τα πράγματα στις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για το περιβόητο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών;

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους νομικούς μου συμβούλους Τάκη Γατσόπουλο και Χρήστο Αρχοντή για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους και όλους εσάς που όλο το προηγούμενο διάστημα σταθήκατε δίπλα μου σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Το δίκιο στο τέλος πάντα νικάει.

Η Πελοπόννησος αξίζει ένα καλύτερο αύριο και θα το έχει!!! Πάμε λοιπόν όλοι μαζί!!!».


NEWSLETTER