Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 08:58

Διαδικτυακή δημοσκόπηση για την Πελοπόννησο

Γράφτηκε από τον

 

Διαδικτυακή δημοσκόπηση για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση Πελοποννήσου διενεργεί η Kapa Research.

Μεταξύ άλλων ερωτά ποιος είναι “καταλληλότερος για περιφερειάρχης Πελοποννήσου από τους πιθανούς υποψηφίους Πέτρο Τατούλη, Γιώργο Δέδε, Παναγιώτη Νίκα, Δημήτρη Ρέππα, Δημήτρη Καμπόσο, Νίκο Γόντικα και Ανδρέα Λυκουρέντζο”. Η δημοσκόπηση διενεργείται για λογαριασμό του Peloponnisosnews.gr

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Peloponnisosnews.gr η δημοσκόπηση με συνολικό δείγμα πάνω από 1.200 άτομα αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και τους Δήμους Αργους – Μυκηνών και Κορίνθου. Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα: “Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν μέσα από την εκπομπή “Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ”, εκτός απροόπτου την Τρίτη 3 και την Παρασκευή 6 Ιουλίου, ενώ η μετάδοση θα γίνει ζωντανά από το Peloponnisosnews.gr, όπου και θα δημοσιευτούν και όλες οι κάρτες της μέτρησης”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τατούλης έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θα είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του 2019, αλλά φυσικά κανένας δεν τον εμποδίζει να αποσύρει την υποψηφιότητά του σε περίπτωση που τα δημοσκοπικά ευρήματα προβλέπουν... συντριβή.

Θ.Λ.