Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 10:19

Κυπαρισσία: Σε πλήρη αναδιάρθρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξήγγειλε, ότι θα προχωρήσει ο Νίκας

Γράφτηκε από τον

 

«Είναι αναγκαία η πλήρης αναδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και περισσότερα» σημείωσε από την Κυπαρισσία ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε με αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη, καθώς και με εκπροσώπους φορέων, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Νίκας βρέθηκε στην Κυπαρισσία και όπως σημειώνει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Μια πρόσκληση για συζήτηση με εκπροσώπους φορέων στην Κυπαρισσία μετατράπηκε σε συγκέντρωση. Στην εισήγησή μου μίλησα για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, αλλά και για την ανάγκη να επικρατεί ο διάλογος και η ηπιότητα».

Οι συναντήσεις έγιναν στο χώρο του Δημαρχείου, όπου αρχικά ο κ. Νίκας βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, παρουσία αρκετών αιρετών της Τριφυλίας. Στη συνέχεια ανέπτυξε τις θέσεις του και αντάλλαξε απόψεις με τους παρευρισκομένους στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Μεταξύ άλλων εκεί βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Παναγιώτης Στρατικόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας Γιώργος Φωτεινός, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και ο πρώην δήμαρχος Αυλώνας Γιάννης Φιλντίσης.

Κ.Μπ.