Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 10:06

Με προεκλογική στόχευση η παρουσίαση του ΠΕΠ Πελοποννήσου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Με προεκλογική στόχευση η παρουσίαση του ΠΕΠ Πελοποννήσου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

 

“Η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Πελοπόννησος” είναι το θέμα της κεντρικής εκδήλωσης και των πολιτιστικών δρωμένων που θα φιλοξενηθούν αύριο στο Μέγαρο Χορού.

Παρουσιάζοντας τις εκδηλώσεις η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου άφησε αιχμές κατά του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα  λέγοντας ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους (σ.σ. σε αντίθεση με τη διανομή δωρεάν προσκλήσεων που επιλέχτηκε από τη δημοτική αρχή για την παράσταση "The Thread") και ότι το Μέγαρο Χορού πρέπει να ανοίγει τις πόρτες του όλο το χρόνο.

Η ενημερωτική εκδήλωση που θα ξεκινήσει αύριο στις 6 μ.μ. διοργανώνεται στο πλαίσιο της 4ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020, με σκοπό την επικοινωνία και πληροφόρηση των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην υλοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων και δράσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας, που περιλαμβάνει συγχρηματοδοτούμενα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για τις εκδηλώσεις εκτός από την κ. Νικολάκου μίλησαν η υπεύθυνη επικοινωνίας ΠΕΠ Πελοποννήσου Ιωάννα Λαμπροπούλου, η υπεύθυνη για τις πολιτιστικές δραστηριότητες Νίνα Δράκου και ο προϊστάμενος του ΠΕΠ Νίκος Μπεντεντής.

Θ.Λ.


NEWSLETTER