Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 18:49

Μεσσηνία: Πρώτος υποψήφιος με τον Παν. Νίκα ο Στάθης Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Πρώτος υποψήφιος με τον Παν. Νίκα ο Στάθης Αναστασόπουλος

Ο Στάθης Αναστασόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού του Παναγιώτη Νίκα στην Μεσσηνία.

Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα από την επίσημη σελίδα του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Facebook επιβεβαιώνοντας τα όσα κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα για την συμμετοχή του πρώην δημάρχου Μεσσήνης και πρώην αντινομάρχη Μεσσηνίας στο ψηφοδέλτιο του κ. Νίκα.

Λίγο αργότερα ο Στάθης Αναστασόπουλος εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

"Συνεχίζω αυτοδιοικητικά στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τη Μεσσηνία μας, θέτοντας υποψηφιότητα με τον έμπειρο και πετυχημένο αυτοδιοικητικό υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Είμαι βέβαιος ότι με ενότητα, συνεργασία και πολύ δουλειά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να οδηγήσουμε τη Μεσσηνία μας και την Περιφέρεια στην ανάπτυξη, την προόδου και την ευημερία.

Θα συναντήσω όλους τους παλιούς και νέους φίλους μου σε όλο το Νομό για να συζητήσουμε μαζί όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που μου δίνει την δύναμη να συνεχίζω... παραμένοντας ο Στάθης που όλοι γνωρίζετε".

Να θυμίσουμε, ότι ήδη από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα έχουν ήδη ανακοινωθεί οι μισοί υποψήφιοι σε Αργολίδα και Κορινθία, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας στην Τρίπολη παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.


NEWSLETTER