Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 16:34

Διήμερη περιοδεία Μπουντρούκα στην Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Διήμερη περιοδεία Μπουντρούκα στην Μεσσηνία

 

Διήμερη περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη και την Τετάρτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Ιωάννης Μπουντρούκας.

Θα συναντήσει εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Μεσσηνίας και θα συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, ενώ θα επισκεφθεί και το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το διήμερο πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Μπουντρούκα εκτός από την πόλη της Καλαμάτας προβλέπει επισκέψεις στους Γαργαλιάνους, στα Φιλιατρά και στην Κυπαρισσία, καθώς και επαφές με φίλους του συνδυασμού "Πελοποννησιακή Συμμαχία".

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Μπουντρούκα έχει ως εξής:

Αύριο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 11.30 το πρωί, στις 12.30 θα επισκεφθεί τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Νοτίου Πελοποννήσου (ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ), στη 1.30 το ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας στα Γιαννιτσάνικα, στις 2.30 θα έχει συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο, στις 3.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Agrovim και στις 6.30 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με φίλους του συνδυασμού «Πελοποννησιακή Συμμαχία» στη Μεσσήνη.

Την Τετάρτη στις 10.30 το πρωί θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων. Στη 1.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, στα γραφεία της διοίκησης. Στις 2.30 θα έχει συνάντηση με φίλους του συνδυασμού «Πελοποννησιακή Συμμαχία» στην Καλαμάτα. Στις 5.30 το απόγευμα θα έχει αντίστοιχη συνάντηση στους Γαργαλιάνους, μια ώρα αργότερα στα Φιλιατρά και στις 8 το βράδυ στην Κυπαρισσία.


NEWSLETTER