Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 08:45

Πρωτοχρονιά για πρώτη φορά στην Καλαμάτα ο Τατούλης

Γράφτηκε από την
Πρωτοχρονιά για πρώτη φορά στην Καλαμάτα ο Τατούλης

 

Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται την Πρωτοχρονιά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, στις εκδηλώσεις για την υποδοχή του 2019.

Η παρουσία του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα την 1η μέρα του χρόνου γίνεται για πρώτη φορά στα χρόνια της αυτοδιοικητικής του θητείας, καθώς όλες τις προηγούμενες χρονιές βρισκόταν στην Τρίπολη, στην έδρα της Περιφέρειας. Και αυτό επιβεβαιώνει το σοβαρό πρόβλημα που έχει στο νομό, ενόψει των εκλογών του Μαΐου, στην πιο μεγάλη και κρίσιμη εκλογικά περιοχή της Περιφέρειας, από την οποία προέρχεται και ο κυριότερος αντίπαλός του, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού για την 1η του 2019, στις 11 το πρωί θα τελεστεί δοξολογία στο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής, όπου θα προστεί ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης θα δεξιωθεί για το νέο έτος τις αρχές και το κοινό στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” και όχι στην αίθουσα “Παναγιώτης Φωτέας” στον 4ο όροφο, όπως συνηθιζόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.


NEWSLETTER