Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 18:46

Μπουντρούκας κατά Πιτσάκη για προβλήματα Κορινθίας

Γράφτηκε από την
Μπουντρούκας κατά Πιτσάκη για προβλήματα Κορινθίας

Με επιστολή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας απαντά στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, επειδή ο τελευταίος τον χαρακτήρισε εχθρό της Κορινθίας. Ο κ. Μπουντρούκας αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του:

«Δέχθηκα μια ατεκμηρίωτη, γεμάτη σκοπιμότητες, προσωπική επίθεση από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, με στόχο να ακυρώσει μια πολύ πετυχημένη διαβούλευση που είχα με θεσμικούς παράγοντες της Κορινθίας για τα προβλήματα του κορινθιακού λαού και φυσικά να συσκοτίσει την απήχηση και τη δυναμική που αποκτά καθημερινά ο συνδυασμός μου "Πελοποννησιακή Συμμαχία".

Μόνο ως αστεία και ανάξια σχολιασμού μπορεί να χαρακτηριστεί η αναφορά του κ. Πιτσάκη ότι εγώ είμαι εχθρός της Κορινθίας και θέλω το κακό της. Προφανώς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι ικανοποιημένος από την πολιτική του Τατούλη και το ανύπαρκτο έργο του στην Κορινθία και ψάχνει αλλού για εχθρούς. Δυστυχώς όμως γι αυτόν, η εικόνα που αποκόμισα και αποκομίζω εγώ από τις επισκέψεις μου στην Κορινθία είναι τελείως διαφορετική. Πολλά προβλήματα σε όλους τους δήμους και την Περιφέρεια απούσα».


NEWSLETTER