Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 14:08

Σαραβάκος: "Ο Τατούλης φταίει για τα σκουπίδια"

Γράφτηκε από την
Σαραβάκος: "Ο Τατούλης φταίει για τα σκουπίδια"

“Η περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου έχει στο ακέραιο την ευθύνη που δεν έχει δοθεί έπειτα από τόσα χρόνια λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων” δηλώνει ο επικεφαλής της "Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου" Δημήτρης Σαραβάκος - και απευθυνόμενος στον Πέτρο Τατούλη αναφέρει:

«Η παρουσία σου ως περιφερειάρχη δυστυχώς βλάπτει την Πελοπόννησο και συνεχίζει να καταστρέφει το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών, αφού δεν μπορεί στοιχειωδώς να διαχειριστεί τα απορρίμματα, τα οποία ακόμη ανεξέλεγκτα χρόνια τώρα μολύνουν το περιβάλλον και εξαιτίας αυτού του γεγονότος πληρώνονται πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Και ενώ είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι θα δοθεί λύση, η Επιτροπή του άρθρου 68 του π.δ. 30/1996 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με απόφαση της την 14/2/2019 αναγκάστηκε να ακυρώσει για λόγους νομιμότητας την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για απαλλοτριώσεις εκτάσεων 278.103,70 τ.μ. και 90.050,96 τ.μ. σε Αρκαδία και Λακωνία για την κατασκευή ΜΕΑ-ΧΥΤΥ αντίστοιχη του έργου "Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ"».

Ο Δημήτρης Σαραβάκος αναφέρει επίσης ότι ο ίδιος διαθέτει τεχνογνωσία και θέληση για την επίλυση των προβλημάτων: «Κύριοι αρκετά ταλαιπωρήσατε το λαό της Πελοποννήσου επί οκταετίας. Ηρθε η ώρα να πάτε σπίτι σας. Δέσμευσή μας, η άμεση λύση των προβλημάτων αμέσως μετά την εκλογή μας στη διοίκηση της Περιφέρειας. Εχουμε την τεχνογνωσία και τη θέληση να λύσουμε άμεσα τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τώρα την Πελοπόννησο».


NEWSLETTER