Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 18:36

Απάντηση Γατσόπουλου σε Στρατηγάκο (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Απάντηση Γατσόπουλου σε Στρατηγάκο (βίντεο)

 

"Θεσμική εκτροπή" καταγγέλλει ο δικηγόρος Τάκης Γατσόπουλος απαντώντας στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκο για όσα διαδραματίστηκαν αναφορικά με τη συνέχιση της τελευταίας διακοπείσας συνεδρίασης του Σώματος.

Αναλυτικά η επιστολή απάντηση του κ. Γατσόπουλου: Θεωρώ ανάξιο απάντησης το περιεχόμενο δημοσιεύματος του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σε βάρος μου ως πολίτη και ως δικηγόρου λόγω διαφωνίας με τις απόψεις και τις αποφάσεις του,

Δε θα συντελέσω με τη σειρά μου στην επιπλέον υποβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου και του δημόσιου λόγου.

Δεν απαντώ σε ακατάληπτες ύβρεις, ούτε καν τις επιστρέφω. Δεν αρμόζει στις αρχές μου τέτοιος διάλογος

Καταγγέλλω όμως τη χωρίς προηγούμενο θεσμική αυτή εκτροπή του Προέδρου του Πε.Συ.Π. που κατέφυγε σε τυφλή σπασμωδική κατά πάντων επίθεση ως καλύτερη προσωπική άμυνα για τα πεπραγμένα του..

Απαντώ εδώ μόνο σε αυτόν και πάλι «επί της ουσίας» για τη μη νόμιμη όπως θεωρώ σύγκληση της συνεδρίασης του Πε.Συ.Π. της 13ης Μαρτίου που αποφάσισε απαλλοτριώσεις υπέρ της ΤΕΡΝΑ.

Στη συνεδρίαση της 12ης Μαρτίου, όπως προκύπτει από το συνημμένο αρχείο διάρκειας (σ.σ. βίντεο αναρτημένο στο "eleftheriaonline.gr " αποφασίσθηκε από το σώμα του Πε.Συ.Π., το μόνο δικαιούμενο, η διακοπή της συνεδρίασης για τις 18 Μαρτίου, με δύο μάλιστα ρητές αναφορές του Προέδρου της ημερομηνίας αυτής (18 Μαρτίου) και αμέσως μετά κηρύχθηκε από εκείνον η λήξη της. Ώρες αργότερα στάλθηκε σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους σημείωμα-πρόσκληση για συνέχιση της συνεδρίασης την επομένη.. 13 Μαρτίου, από τον αναρμόδιο όμως να αποφασίσει σχετικά Πρόεδρο του Πε.Συ.Π., που υποστήριξε μάλιστα εκ των υστέρων ότι αυτή ήταν και η απόφαση του σώματος!!! Ακούει όμως κανείς διακοπή για 13 Μαρτίου στο παραπάνω οπτικοακουστικό αρχείο της επίσημης κάλυψης της συνεδρίασης;

Πως θα υπάρξουν τέτοια πρακτικά συνεδρίασης για την απόπειρα νομιμοποίησης της απόφασης των απαλλοτριώσεων;

Πράξεις και παραλείψεις θα ελεγχθούν αρμοδίως.."

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER