Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 10:16

Πάρτι προσλήψεων καταγγέλλει ο Γόντικας

Γράφτηκε από τον

 

Πάρτι προσλήψεων στην Περιφέρεια Πελοπόννησου κατήγγειλε χθες ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και υποψήφιος περιφςρειάρχης Νίκος Γόντικας.

«Δεν έχουν πού να κάτσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γόντικας - διευκρινίζοντας ότι το 1/3 στη Περιφέρεια έχει προσληφθεί με 8μηνη σύμβαση και το 1/3 με σύμβαση μέσω της "Πελοπόννησος ΑΕ".

Συγκεκριμένα χθες ο κ. Γόντικας απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Θέμη Κανελόπουλου δήλωσε: «Γίνεται πάρτι με εργαζόμενους ομήρους για να πάρουν 5-6 κατοστάρικα ή να προσληφθούν. Αν επισκεφθείτε την Περιφέρεια Πελοποννήσου στα κεντρικά κτήρια, θα δείτε γιομάτα τα γραφεία. Δεν έχουν πού να κάτσουν. Το 1/3 αυτού του κόσμου είναι μόνιμοι υπάλληλοι, το 1/3 είναι 8μηνίτες, αυτοί που πήραν τώρα τελευταία, και το άλλο 1/3 τους ρωτάω ποιοι είσαστε εσείς, βρε παιδιά, και ντρέπονται, δεν απαντούν. Είναι της "Πελοπόννησος ΑΕ" και του μηχανισμού, δηλαδή του εφεδρικού στρατού, που φτιάχνει ο κ. Τατούλης μήπως και καταφέρει και διασωθεί».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Γόντικας είπε ότι η "Πελοπόννησος ΑΕ" είναι διαφθορείο και όχι χρήσιμο εργαλείο όπως υποστηρίζουν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Παναγιώτης Νίκας και Γιώργος Δέδες.

Τέλος ο κ. Γόντικας κατήγγειλε για άλλη μια φορά την "Πελοπόννησος ΑΕ" για αδιαφανή διαχείριση πόρων. Εχουν δώσει 5,5 εκατ. ευρώ για συμβουλευτικές υπηρεσίες, αλλά δεν πείθουν ότι μηχανικοί με εμπειρία μόνο ενός έτους μπορούν να δώσουν συμβουλές σε έμπειρα στελέχη όπως ο κ. Γιανακέας και ο κ. Κωστόγιαννης, είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Θ.Λ.