Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 21:04

Τζάμπα τηλεοπτική διαφήμιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον
Τζάμπα τηλεοπτική διαφήμιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

 

Δωρεάν προεκλογικό τηλεοπτικό χρόνο παρέχουν στην περιφερειακή αρχή οι ζωντανές μεταδόσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης με την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου εκμεταλλεύονται στο έπακρο τη δυνατότητα αυτή, εξαπολύοντας επιθέσεις κατά των υπολοίπων υποψηφίων περιφερειαρχών.

Το έργο του κ. Τατούλη και της κ. Νικολάκου διευκολύνει τόσο η απουσία των ανεξαρτητοποιημένων συμβούλων που θα είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα όσο και η "απουσία" του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκου Πατσαρίνου από το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δέδε.

Αντιθέτως το έργο του κ. Τατούλη και της κ. Νικολάκου δυσχεραίνεται από την προσπάθεια αυτοπροβολής των συμβούλων της πλειοψηφίας που ζητούν να μιλήσουν με κάθε αφορμή, προκειμένου να εξασφαλίσουν λίγα λεπτά δωρεάν τηλεοπτικού προεκλογικού χρόνου. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που ο πρόεδρος του Σώματος Ηλίας Στρατηγάκος έρχεται σε δύσκολη θέση, καθώς αναγκάζεται να διακόψει τους συμβούλους της πλειοψηφίας την ώρα που μιλούν ακατάσχετα μπροστά στις κάμερες. Από την άλλη οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν βλέπουν με καλό μάτι τις διακοπές από τον πρόεδρο και στους διαδρόμους μουρμουρίζουν ότι αυτός έχει συνεχώς τις κάμερες επάνω του και γι’ αυτό δεν καταλαβαίνει την προεκλογική αγωνία των υπόλοιπων μελών του Σώματος.

Θ.Λ.


NEWSLETTER