Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 16:44

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Εκθεση «Κυνηγεσία 2019»

Γράφτηκε από την
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Εκθεση «Κυνηγεσία 2019»

 

Με ειδική διάκριση τιμήθηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έκθεση «Κυνηγεσία 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στην Αθήνα, από τις 5 έως 7 Απριλίου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας, με θέμα «Πελοπόννησος - Αρμονική Συνύπαρξη» το επισκέφτηκε πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα φίλοι του κυνηγιού, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις, τα τουριστικά και τα περιβαλλοντικά έργα, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, και να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας για την τοπική κουλτούρα, την ιστορία και το φιλόξενο περιβάλλον της Πελοποννήσου. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν τα εξαιρετικής ποιότητας πελοποννησιακά προϊόντα, από τον  καταξιωμένο Πελοποννήσιο σεφ Σταύρο Κουστένη που παρουσίασε μοναδικές παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου με βάση το κυνήγι και προϊόντα της φύσης.

Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκε και ειδική καλλιτεχνική εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα στην κεντρική σκηνή εκδηλώσεων της έκθεσης.


NEWSLETTER