Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 20:28

Καταγγέλλουν τις δημοσκοπήσεις Οικονομάκος και Γόντικας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καταγγέλλουν τις δημοσκοπήσεις Οικονομάκος και Γόντικας

 

Δημοσκοπήσεις που γίνονται χωρίς να τους περιλαμβάνουν, καταγγέλλουν οι υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Οικονομάκος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας.

Επισημαίνουν πως “αποτελούν μεθοδευμένη προσπάθεια χειραγώγησης και ρυμούλκησης των ψηφοφόρων προς συγκεκριμένους υποψηφίους, εκλεκτούς των κυβερνητικών κομμάτων, εκλεκτούς μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων της πόλης και της περιοχής”.

Χαρακτηριστικά, ο Δ. Οικονομάκος και ο Ν. Γόντικας δηλώνουν: «Καταρχήν προκύπτει το λογικό ερώτημα πώς γίνεται χωρίς να δίνεται η επιλογή στους ψηφοφόρους για πρόθεση ψήφου προς τους υποψήφιους της "Λαϊκής Συσπείρωσης", να καταγράφεται στα αποτελέσματα των συγκεκριμένων δημοσκοπήσεων ποσοστό προτίμησης των υποψηφίων αυτών; Αποδεικνύεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι οι δημοσκοπήσεις που διενεργούνται, δεν αποτυπώνουν ούτε τις τάσεις, ούτε τις απόψεις του εκλογικού σώματος και στερούνται κάθε ηθικής και επιστημονικής βάσης. Αντίθετα, αποτελούν μεθοδευμένη προσπάθεια χειραγώγησης και ρυμούλκησης των ψηφοφόρων προς συγκεκριμένους υποψηφίους, εκλεκτούς των κυβερνητικών κομμάτων, εκλεκτούς μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων της πόλης και της περιοχής. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την προσπάθεια διάχυσης ψευδών δημοσκοπικών αποτελεσμάτων. Υπενθυμίζουμε ότι μια εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014 ο υποψήφιος δήμαρχος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" φαινόταν να λαμβάνει ποσοστό 2,0% και στην κάλπη καταγράφηκε ποσοστό 7,2%».

Οι δύο υποψήφιοι καλούν «τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης να μην επηρεαστούν από την προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε την πραγματική διαφορά, να δυναμώσουμε τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ παντού».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER