Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 19:11

Θεωρίες συνωμοσίας Τατούλη για να δικαιολογήσει την ήττα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Θεωρίες συνωμοσίας Τατούλη για να δικαιολογήσει την ήττα

 

Θεωρίες συνωμοσίας "για υπόγεια προεκλογική συνεργασία του εκπροσώπου της ΝΔ Παναγιώτη Νίκα και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Δέδε" εκφράζει ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, για να δικαιολογήσει την εκλογική του ήττα, ενώ εντύπωση προκαλεί το απόλυτο έλλειμμα αυτοκριτικής.

Παράλληλα ο κ. Τατούλης ενοχλημένος προφανώς από τις ενημερωτικές συναντήσεις του κ. Νίκα με αντιπεριφερειάρχες τον κατηγορεί για "παραθεσμικές συναντήσεις με μη έχοντες αρμοδιότητες". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τατούλης συνεχίζει να μιλά σαν... νικητής αρνούμενος ουσιαστικά να παραδεχτεί την ήττα του, αν και έχει την εμπειρία να γνωρίζει πως ενδεχόμενη ταύτιση της συμπεριφοράς του με την αλαζονεία της εξουσίας ενδέχεται να τον οδηγήσει σε οριστική πολιτική αποστρατεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τατούλη: "Η υπόγεια προεκλογική συνεργασία του εκπροσώπου της ΝΔ κ. Παναγιώτη Νίκα και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Δέδε αποκαλύφθηκε πια, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες, επιβεβαιώνοντας αυτό που ήταν ορατό από την πρώτη στιγμή. Κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο η Πελοπόννησος έγινε θέατρο σκιών όσων είδαν τον τόπο μας ως ένα φτηνό τιμάριο εξουσίας. Η ρητή διατύπωση του κ. Νίκα ότι αυτός και η ομάδα του επεξεργάζονται το σενάριο της συνεργασίας, δημόσια χθες από την Κόρινθο, δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για προβληματισμό. Επεσαν οι μάσκες. Και τα κούφια προεκλογικά αφηγήματα περί κομματικής καθαρότητας κατέρρευσαν. Σε αυτήν την επώδυνη διαδικασία ο λαός της Πελοποννήσου διχάστηκε. Απευθύνομαι σήμερα σε όλους τους πολίτες, και τους μισούς που μας πίστεψαν και τους άλλους μισούς που επέλεξαν κάτι διαφορετικό. Και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι παρών, προκειμένου η Πελοπόννησος να μην γίνει λάφυρο στα χέρια του ενός ή του άλλου. Αυτός ο αγώνας θα δοθεί, όπως αρμόζει, στο πλαίσιο των δημοκρατικά εκλεγμένων συλλογικών οργάνων. Γιατί η δημοκρατία θέλει αντοχές και πίστη και υπηρετείται στο φως και όχι στο σκοτάδι κάποιων υπογείων, όπου ο κ. Νίκας κάνει παραθεσμικές συναντήσεις με μη έχοντες αρμοδιότητες.

Εργαστήκαμε με πάθος, όραμα και πετύχαμε πολλά. Συνεχίζουμε και σήμερα με την ίδια ζέση. Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το έργο μας και να κρατήσουμε την Πελοπόννησο ενωμένη και δυνατή, μακριά από λογικές φέουδου κάποιων τυχοδιωκτών".

Θ.Λ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER