Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 16:46

Θεωρίες συνωμοσίας από Τατούλη για ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Θεωρίες συνωμοσίας από Τατούλη για ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Συντονισμένα συμφέροντα, παρακρατικά συστήματα και ανοίκεια συμμαχία ετερόκλητων δυνάμεων βλέπει ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης πίσω από την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να ακυρώσει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την κήρυξη των απαλλοτριώσεων στο έργο ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων.

Σε δήλωσή του για την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 68 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και αναφοράς σε τυχόν ευθύνες της περιφερειακής αρχής, επιτίθεται σε πολιτικούς εντολείς και δηλώνει υπερασπιστής -μόνο αυτός- του συμφέροντος της Πελοποννήσου και των πολιτών.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Τατούλης αναφέρει: “Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της ανοίκειας συμμαχίας των ετερόκλητων δυνάμεων που θυσιάζουν το δημόσιο συμφέρον στον βωμό των ιδιοτελών και ταπεινών τους σκοπών. Η επιτροπή με απόφασή της, που εκδόθηκε χωρίς να διαθέτει την καθ’ ύλη αλλά και κατά τον χρόνο αρμοδιότητα, κάνοντας καταφανέστατα ανακριβείς αναφορές και επικαλούμενη ευτελέστατα τυπικούς λόγους, ακύρωσε για δεύτερη φορά τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχετικά με την απαλλοτρίωση των εκτάσεων που είναι αναγκαίες για την κατασκευή του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ». Επιχειρούνται μάταια να αποκρυβούν τα συντονισμένα συμφέροντα που είτε επιδιώκουν να ανατρέψουν τον σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής του Πέτρου Τατούλη είτε επιχειρούν να κλείσουν δικές τους συμφωνίες, «θυσιάζοντας» τις θυσίες των πολιτών. Οσα συστήματα (πολιτικά, οικονομικά, αυτοδιοικητικά και παρακρατικά) επιχειρούν να εμποδίσουν την εφαρμογή της νομιμότητας και επιμένουν να υπηρετούν τη μαφία των σκουπιδιών και να εξυπηρετούν το «μαύρο χρήμα», θα μας βρουν σθεναρά απέναντι. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που μας δίνει ο νόμος, προκειμένου να υπερασπιζόμαστε το συμφέρον της Πελοποννήσου και των πολιτών. Αυτά τα συστήματα θα τα κερδίσουμε. Αυτό το έργο, που φέρει τη σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη, έχει πολεμηθεί διαδοχικά από όλα τα κόμματα και τις κυβερνήσεις, φανερώνοντας τη βαθιά παθογένεια του πολιτικού μας συστήματος. Αυτό συμβαίνει και σήμερα. Οι πολιτικοί εντολείς που καθοδηγούν τις ανοίκειες συμμαχίες, με τη χαρακτηριστική έπαρση του τζακιού τους και της επιγενομένης εξουσίας τους, είναι σε όλους μας γνωστοί από παλιά. Τόσο οι ίδιοι όσο και οι μέθοδοί τους. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει και οι πολίτες γνωρίζουν πια ότι οι δήθεν Μεσσίες δεν ήλθαν ποτέ. Εμείς πιστεύουμε μόνο στη δύναμη των πολιτών και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το συμφέρον της Πελοποννήσου και της Ελλάδας”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER