Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 09:52

Η Πελοπόννησος έχει το καλύτερο οδικό δίκτυο, σύμφωνα με τον Τατούλη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η Πελοπόννησος έχει το καλύτερο οδικό δίκτυο, σύμφωνα με τον Τατούλη

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει “ένα άρτιο οδικό δίκτυο, ένα από τα καλύτερα στη χώρα, το οποίο αποτελεί συγκριτικό της πλεονέκτημα”.

Αυτή η δήλωση δεν είναι ανέκδοτο, ούτε τρολ, αλλά πραγματική και ανήκει στον απερχόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ο οποίος το λέει και το... πιστεύει. Μάλιστα, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών της Πελοποννήσου και αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, υποστηρίζει ότι το έργο στο επίπεδο των οδικών αξόνων που έχει υλοποιήσει, είναι σπουδαίο.

Με αφορμή τη δημοπράτηση του έργου βελτίωσης του δρόμου Πύργος - Καλό Νερό με 16 εκ. ευρώ από το υπουργείο Υποδομών, ο απερχόμενος περιφερειάρχης εκφράζοντας την ικανοποίησή του δήλωσε:

“Πρόκειται αναμφίβολα για ένα σημαντικό έργο που θα βελτιώσει την ασφάλεια και την προσβασιμότητα σε έναν κρίσιμο οδικό άξονα της Πελοποννήσου και θα διασυνδεθεί με το διευρωπαϊκό οδικό δίκτυο. Δουλέψαμε μεθοδικά και με υπευθυνότητα, ώστε οι υπηρεσίες της Περιφέρειας σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του υπουργείου να ωριμάσουν μελετητικά και διοικητικά το έργο και να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Το έργο αυτό έρχεται να προστεθεί σε ένα άρτιο οδικό δίκτυο, ένα από τα καλύτερα στη χώρα, το οποίο αποτελεί συγκριτικό της πλεονέκτημα. Το έργο στο επίπεδο των οδικών αξόνων που έχουμε ήδη υλοποιήσει είναι σπουδαίο, όπως επίσης οι πόροι που έχουμε εξασφαλίσει για να συνεχίσουν οι επενδύσεις που θα βελτιώνουν διαρκώς την προσβασιμότητα της Πελοποννήσου”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER