Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 18:40

Καβγάς Τατούλη και με Κάππο

Γράφτηκε από τον
Καβγάς Τατούλη και με Κάππο

Με τον ιδιοκτήτη του κορινθιακού τηλεοπτικού σταθμού "Super TV" Ευθύμιο Κάππο καβγάδισε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στην προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η Δικαιοσύνη.

Ο κ. Τατούλης επιτέθηκε λεκτικά από το βήμα του Σώματος στον κ. Κάππο που βρισκόταν στην αίθουσα συνεδριάσεων για τις ανάγκες της τηλεοπτικής μετάδοσης. Στην αρχή της επίθεσής του μίλησε για ένα "καταχρεωμένο μέσο ενημέρωσης" και έναν "ψευδολόγο καναλάρχη". "Δεν υπάρχει εισαγγελέας να παρέμβει και να κάνει υπεύθυνη την ισονομία και την ισοπολιτεία σε αυτόν τον τόπο. Γιατί δείλιασαν οι εισαγγελείς, δείλιασαν οι δικαστές" δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Τατούλης.

"Σε πονάει" ακούστηκε από το βάθος της αίθουσας να του λέει ο κ. Κάππος. "...Σε αυτόν τον ανοίκειο ιδιοκτήτη μέσου μαζικής ενημέρωσης, που δεν έχει πληρώσει τίποτα απολύτως, που χρωστάει παντού σε όλο τον κόσμο..." συνέχισε ο απερχόμενος περιφερειάρχης - ενώ ο κ. Κάππος τον ρώτησε: "Ονομα δεν έχει;".

"...Που ακόμα και η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑ Κορινθίων του έχει κάνει την πλάτη σε υπεχρεωμένα τιμολόγια. Και αυτός ο κύριος επηρεάζει την κοινή γνώμη. Βγαίνει λασπολογώντας γιατί έτσι έχει μάθει, σαν τους χοίρους να σέρνεται μέσα στην λάσπη..." συνέχιζε ο κ. Τατούλης - ενώ ο κ. Κάππος του απαντούσε χωρίς όμως να ακούγεται, από το βάθος της αίθουσας.

"Φασίστας σαν και σένα δεν υπήρξε κανένας άλλος εδώ πέρα. Μην ξεχνάς τις επαφές που είχες με το Μιλαλολιάκο στη Νεμέα" είπε ο κ. Τατούλης απευθυνόμενος στον κ. Κάππο την ώρα που εκείνος έβγαινε από την αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Θ.Λ.


NEWSLETTER