Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 16:24

Τατούλης κατά Ν.Δ., Νίκα και Θεοδωρικάκου για τα σκουπίδια

Γράφτηκε από την

 

“Το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων, στο οποίο στάθηκε απέναντι η Νέα Δημοκρατία, φέρει τη σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη” δηλώνει ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και παράλληλα επιτίθεται στον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και στον νέο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

“Νέα πολιτικά ήθη επιχειρεί να εισάγει ο «νέος» στην πολιτική ζωή του τόπου υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος, με τις αναφορές του στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που αποτελούν τεκμήριο πολιτικής απρέπειας και άγνοιας” δηλώνει ο κ. Τατούλης.

Για τον κ. Νίκα υποστηρίζει ο κ. Τατούλης: “Ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας και νεοεκλεγείς περιφερειάρχης κ. Νίκας έχει καθαρά μεγάλο μερίδιο ευθύνης, καθώς ως δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Πελοποννήσου δημιουργούσε συνειδητά προβλήματα ώστε το έργο να μην ολοκληρώνεται και ο ίδιος να μπορεί να αναθέσει 7,5 εκατομμύρια ευρώ τη μεταφορά των σκουπιδιών της Καλαμάτας σε συγκεκριμένο σκουπιδοεργολάβο. Είναι επίσης γνωστό ότι αυτά τα σκουπίδια βρέθηκαν θαμμένα στο προστατευόμενο δάσος της Φολόης και στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας”.

Και ο κ. Τατούλης συνεχίζει με επίθεση εναντίον όλων: “Ο κ. Θεοδωρικάκος θα έπρεπε επίσης να γνωρίζει ότι η καθυστέρηση του έργου για δύο χρόνια φέρει και την υπογραφή της Νέας Δημοκρατίας, με την επαίσχυντη ερώτησή της, την οποία συνυπέγραφαν ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς και ο τομεάρχης του κόμματος για την αυτοδιοίκηση κ. Βορίδης, μαζί με τους βουλευτές της Πελοποννήσου. Αμοιρος ευθυνών δεν είναι φυσικά ούτε ο νυν πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ήταν τότε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας”.