Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 14:01

Πελοπόννησος: Αποδοκιμάστηκε ο Κάτσαρης που διάβασε δικό του όρκο

Γράφτηκε από τον
Πελοπόννησος: Αποδοκιμάστηκε ο Κάτσαρης που διάβασε δικό του όρκο

Αγρια γιουχαρίστηκε ο επικεφαλής της “Ανταρσίας στο Μωριά - Συμπόρευση για την Ανατροπή” Παναγιώτης Κάτσαρης, όταν επιχείρησε να διαβάσει δικό του όρκο μετά την πολιτική ορκωμοσία όσων δεν ήθελαν να ορκιστούν θρησκευτικά.

Συγκεκριμένα ο κ. Κάτσαρης πήγε στο μικρόφωνο μετά την πολιτική ορκωμοσία και πριν την ομιλία του κ. Νίκα, ζητώντας να διαβάσει τον δικό του όρκο. Οταν άρχισε να τον διαβάζει γιουχαρίστηκε άγρια από τους παριστάμενους στην αίθουσα. Κάποιοι μάλιστα τον διέκοψαν και προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το μικρόφωνο. Ο νέος περιφερειάρχης όμως τον άφησε να συνεχίσει την ανάγνωση του όρκου, που διακόπηκε για ακόμα μία φορά με νέες αποδοκιμασίες όταν ο κ. Κάτσαρης στράφηκε κατά της κυβέρνησης και της Ε.Ε. Ουσιαστικά ο κ. Κάτσαρης διάβασε ένα πολιτικό μανιφέστο που ούτε κατά διάνοια δεν θύμιζε όρκο. Προφανώς ήθελε να διατρανώσει την επαναστατικότητά του διαφοροποιούμενος και από εκείνους που ορκίστηκαν πολιτικά.

Θ.Λ.

Σχόλια  

0 # kanenas 26-08-2019 18:33
το προφανως ειναι συμπερασμα δημοσιογραφου η πολιτικη τοποθετηση, ακουσατε τι ειπε η γιουχαρατε και σεις μαζι ανεξαρτητοι δημοσιογραφοι?
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER