Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 15:05

Καταγγέλλουν τη συγκρότηση της οικονομικής επιτροπής Πετράκος - Δρούγκας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καταγγέλλουν τη συγκρότηση της οικονομικής επιτροπής Πετράκος - Δρούγκας

Ως “αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική” καταγγέλλουν τη διαδικασία συγκρότησης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε γραπτή τους δήλωση οι περιφερειακοί σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.

Στην ίδια ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, οι δύο σύμβουλοι επικρίνουν την κυβέρνηση για τις αλλαγές που επέφερε στον “Κλεισθένη”, οι οποίες -όπως σημειώνουν- «υποβαθμίζουν πλήρως τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, ενισχύοντας προκλητικά τις παρατάξεις των περιφερειαρχών και των δημάρχων και τα μονοπρόσωπα όργανα, (τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο), καθιστώντας τους ‘αυτοκράτορες’».

Καταλήγοντας δε, τονίζουν ότι «σταθεροί στις αρχές και τις αξίες μας είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε με όλα τα μέσα, πολιτικά, κινηματικά, νομικά, που θεωρούμε πρόσφορα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, κόντρα στους αντιδημοκρατικούς και αντισυνταγματικούς νόμους (ν.4623/2019 και 4625/2019), ώστε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, όχι μόνο να μην υποβαθμιστεί και γίνει γνωμοδοτικός ‘κομπάρσος’, αλλά να αναβαθμιστεί».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER