Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 09:56

Ο Στέλιος Στασινόπουλος πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Ο Στέλιος Στασινόπουλος πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας

 

Ο οικονομολόγος Στέλιος Στασινόπουλος εξελέγη πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα χθες διεξήχθη η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας – Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ με μοναδικό θέμα την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των μετόχων της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Πελοποννήσου ο Δημήτρης Καφαντάρης, ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας ο  Παναγιώτης Λύρας και ως εκπρόσωπος της Ενωσης Μεσσηνίας ο Γιάννης Πάζιος.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως βασικός μέτοχος της εταιρείας, πρότεινε στο Δ.Σ. να μετέχουν πέντε μέλη της (Στάθης Αναστασόπουλος, Γιάννης Ηλιόπουλος, Αναστάσιος Σαρδέλης, Στέλιος Στασινόπουλος, Τασία Φοίφα) και δύο από την ΠΕΔ Πελοποννήσου (Παναγιώτης Κατσίβελας και Δημήτρης Καφαντάρης).

Ακολούθησε άμεσα η συγκρότηση σε Σώμα του νέου προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία έχει ως εξής: Πρόεδρος του Δ.Σ. Στέλιος Στασινόπουλος οικονομολόγος.
Διευθύνων σύμβουλος Αναστάσιος Σαρδέλης. Μέλη Στάθης Αναστασόπουλος, Ιωάννης Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Κατσίβελας Δημήτρης Καφαντάρης και Τασία Φοίφα.


NEWSLETTER