Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 15:49

Μπούζα κατά Νίκα γιατί συναντά υπουργούς χωρίς την… άδειά του Περιφερειακού Συμβουλίου

Γράφτηκε από την

 

Επίθεση κατά του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα εξαπολύει η σύμβουλος Αντωνία Μπούζα επειδή συναντά υπουργούς χωρίς την... άδεια του Περιφερειακού Συμβουλίου:

«Συνεχίζει να ενεργεί αποσπασματικά και επιδεικτικά περί των επαφών και συναντήσεών του με τα κυβερνητικά στελέχη και να προωθεί δικές του σκέψεις και ζητούμενα, που δεν έχουν λάβει νόμιμη έγκριση των συλλογικών οργάνων» αναφέρει επί λέξει η κ. Μπούζα στην ανακοίνωση της, η οποία καταλήγει:

«Πώς προχωρούν διαδικασίες συζητήσεων με τις κρατικές αρχές και τον υπουργό Τουρισμού από τον κ. περιφερειάρχη, χωρίς να έχει ενημερωθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο και κατόπιν των αποφάσεων που θα λάβει, αν λάβει, να τον εξουσιοδοτήσει σε λοιπές ενέργειες;

Ολες αυτές οι καθημερινές ανακοινώσεις και φωτογραφίσεις με υπουργούς κλπ προβληματίζουν για το αν πραγματικά έχει αντιληφθεί η νέα περιφερειακή αρχή το πραγματικό διακύβευμα του ρόλου που έχει αναλάβει.

Παρά ταύτα, καλοπροαίρετα επισημαίνω αυτές τις παραδοξότητες και ελπίζω για το καλό του τόπου να κινηθεί ανάλογα, δυναμικά και στοχευμένα, διότι η Πελοπόννησος δεν μπορεί να ανακόψει πορεία, ούτε να περιμένει μέχρι να μάθει η νέα περιφερειακή αρχή το ρόλο της».