Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 21:57

Πέτρος Τατούλης: Πρωταρχικός στόχος η γραφειοκρατία

Γράφτηκε από την

Την πρώτη συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Αρκαδίας είχε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Μαίναλον» ο πρώτος αιρετός περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Μαζί του ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Γιαννακούρας αλλά και οι εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αρκαδίας.
Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατούλης ευχαρίστησε όσους στήριξαν την προσπάθεια του συνδυασμού του «Νέα Πελοπόννησος» στις εκλογές, δεσμεύτηκε για μια πραγματικά νέα Πελοπόννησο και αναφέρθηκε στους άξονες στους οποίους θα κινηθεί για ανάπτυξη και ευημερία του τόπου και των κατοίκων. Ο κ. Τατούλης θεωρεί ότι η πρώτη παρέμβαση που πρέπει να κάνει, είναι να καταργήσει στο μέγιστο βαθμό την γραφειοκρατία στην καθημερινότητα του πολίτη.
Ζήτησε δε από όλους τους δημοσιογράφους να στηρίξουν την προσπάθεια του ιδίου και των συνεργατών του όχι μόνο με θετικά σχόλια, αλλά και με αυστηρή κριτική και ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει γραφείο Τύπου με πλήρη οργάνωση στην Περιφέρεια.
Την Πέμπτη μάλιστα 25 Νοεμβρίου θα γίνει παρόμοια σύσκεψη στην Κόρινθο και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στην Σπάρτη.
Οσον αφορά τις αρμοδιότητες, τόνισε ότι θα ανακοινωθούν εντός των ημερών. Το σίγουρο όμως είναι, όπως είπε, ότι η πόρτα του αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελου Γιαννακούρα θα είναι ανοιχτή όλες τις ώρες της ημέρας για το κοινό και τους δημοσιογράφους.