Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 15:19

Συνεδρίαση μελών της παράταξης "Πελοπόννησος Πρώτα" στο Ναύπλιο

Γράφτηκε από την

Πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνεδρίαση της περιφερειακής παράταξης Αργολίδας «Πελοπόννησος Πρώτα», στο Ναύπλιο. Παρών ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Παράταξης και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, Γ. Γαβρήλος και υποψήφιοι του συνδυασμού. 

 

Μετά από μια σύντομη εισήγηση σχετικά με την μέχρι τώρα δράση στο Π.Σ. και μια ενημέρωση του κλίματος που επικρατεί, τέθηκαν από τους ανά δήμο αντιπροσώπους της παράταξης, τα τρέχοντα προβλήματα που κάθε περιοχή αντιμετωπίζει, προβλήματα που καλείται η παράταξη να αναδείξει και να φέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο. 

Συζητήθηκαν ακόμη ζητήματα σχετικά με την οργάνωση της παράταξης και τη σύνδεσή της με τους υπόλοιπους Νομούς. Σημαντική ήταν η κατανομή των μελών της παράταξης σε αντίστοιχες θεματικές επιτροπές που θα τροφοδοτούν με θέματα και πληροφορίες το έργο στο Π.Σ. 

Σαν άμεσες στοχεύσεις για το επόμενο διάστημα τέθηκαν οι πρωτοβουλίες για συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και τους Δημάρχους των Δήμων, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για τα καίρια προβλήματα του Νομού και των Δήμων και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβουν. Ακόμη, συμφωνήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες στην συνεδρίαση ότι θα πρέπει να ενταθεί η ενημέρωση του κόσμου της Αργολίδας για τις δράσεις μας, με την εντατικοποίηση της παρουσίας  τόσο στον Τύπο και στα νέα μέσα, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Πρόταση που συζητείται είναι ακόμη η διοργάνωση θεματικής ημερίδας για ένα σημαντικό ζήτημα περιφερειακής εμβέλειας το οποίο και θα αφορά άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών της Αργολίδας.

Τέλος, κοινός τόπος όλων ήταν πως το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα πυκνό σε πολιτικές εξελίξεις, εξελίξεις που θα κρίνουν άμεσα όχι μόνο την πορεία της χώρας αλλά κατ’ ουσία την ίδια την επιβίωση εκατομμυρίων κατοίκων της.