Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011 14:03

Συγκρότηση δευτεροβάθμιων επιτροπών επίλυσης δασικών αμφισβητήσεων

Γράφτηκε από την

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου συγκροτήθηκαν οι ακόλουθες Δευτεροβάθμιες Επιτροπές Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων:

Α) Με έδρα την Πάτρα, αποτελούμενη από:
α) τον Πρόεδρο Εφετών Εφετείου Πατρών κ. Δημήτριο Τζιούβα ως Πρόεδρο με αναπληρωτή του τον Εφέτη Πατρών κ. Γεράσιμο Τσούνη.
β) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Νικόλαο Μπακουλόπουλο ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας υπηρεσίας κ. Ιωάννα Ανεσιάδου.
γ) τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Γεωργικών Υποθέσεων Δυτικής Ελλάδας κ. Βασίλειο Σκρέτα ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας κ. Ευάγγελο Δεληγιάννη.
δ) την Προϊσταμένη Τμήματος του Δασαρχείου Πατρών κ. Μαρία Τζιμίκου ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο Τμήματος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Αχαΐας κ. Αλέξανδρο Τοκατλίδη.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε η υπάλληλος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Καλλιόπη Παπαχρηστοδήμα με αναπληρώτρια την υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας κ. Όλγα Νικολακοπούλου.

Β) Με έδρα την Κέρκυρα, αποτελούμενη από:
α) τον Εφέτη Εφετείου Κέρκυρας κ. Ιωάννη Παπαϊωαννίδη με αναπληρώτρια την Εφέτη Κέρκυρας κ. Αγγελική Κόφφα.
β) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Νικόλαο Μπακουλόπουλο ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο Τμήματος της ίδιας υπηρεσίας κ. Χρήστο Μόρφη.
γ) την υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργικών Υποθέσεων Ιονίου κ. Μαρία Κανάρη ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης κ. Ελευθερία Χασκή.
δ) την υπάλληλο της Διεύθυνσης Δασών Ν. Κέρκυρας κ. Μαρία Παπαϊωάννου ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης κ. Ελένη Κιαπίδου.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε η υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Κέρκυρας κ. Άννα Σαλμά με αναπληρώτρια την υπάλληλο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Καλλιόπη Παπαχρηστοδήμα.

Γ) Με έδρα το Ναύπλιο, αποτελούμενη από:
α) την Πρόεδρο Εφετών Ναυπλίου κ. Γεωργία Σωτηροπούλου ως Πρόεδρο με αναπληρωτή τον Εφέτη Ναυπλίου κ. Παναγιώτη Βενιζελέα.
β) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Νικόλαο Μπακουλόπουλο ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης κ. Παναγιώτα Χρονοπούλου.
γ) την Προϊσταμένη Τμήματος της Διεύθυνσης Γεωργικών Υποθέσεων Πελοποννήσου κ. Ελένη Φάσσου ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνα Μηλιτσοπούλου.
δ) τον Προϊστάμενο Τμήματος του Δασαρχείου Ξυλοκάστρου κ. Φώτιο Ντάφο ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο Τμήματος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Αργολίδας κ. Ευάγγελο Βαρδάκα.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε η υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Αργολίδας κ. Αγγελική Βιάρρου με αναπληρώτρια την υπάλληλο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Καλλιόπη Παπαχρηστοδήμα.

Δ) Με έδρα την Καλαμάτα, αποτελούμενη από:
α) τον Πρόεδρο Εφετών Καλαμάτας κ. Γεώργιο Κοντό ως Πρόεδρο με αναπληρώτρια την Εφέτη Καλαμάτας κ. Ξανθίππη Στρατιδάκη.
β) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Νικόλαο Μπακουλόπουλο ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο.
γ) την Προϊσταμένη Τμήματος της Διεύθυνσης Γεωργικών Υποθέσεων Πελοποννήσου κ. Ελένη Φάσσου ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια της Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης κ. Αθανασία Κουμουκέλη.
δ) τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Ν. Αρκαδίας κ. Σπυρίδωνα Πολίτη ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης κ. Σωσάννα Καρούντζου.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Μεσσηνίας κ. Δημήτριος Σταθόπουλος με αναπληρώτρια την υπάλληλο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Καλλιόπη Παπαχρηστοδήμα.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών των Επιτροπών αρχίζει την 01-01-2011 και λήγει στις 31-12-2012.

Από το Γραφείο Τύπου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης




NEWSLETTER