Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 13:13

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα προμήθειας καυσίμων για τα κέντρα υγείας Μεγαλόπολης και Τροπαίων

Γράφτηκε από την
Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα προμήθειας καυσίμων για τα κέντρα υγείας Μεγαλόπολης και Τροπαίων

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που είχε προκληθεί τις προηγούμενες ημέρες με την προμήθεια καυσίμων στα κέντρα υγείας της Αρκαδίας, όπου με την παρέμβαση της αντιπεριφέρειας, η προμηθεύτρια πρατηριούχος ανέλαβε να δώσει καύσιμα με πίστωση για την κίνηση των ασθενοφόρων.


Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπογράμμισε ότι εκτός από το κέντρο υγείας Μεγαλόπολης, είχε ξεμείνει από καύσιμα και το κέντρο υγείας Τροπαίων.

Ο κ. Γιαννακούρας πρόσθεσε ότι, επικοινώνησε με τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα και συνεννοήθηκαν ώστε να υπάρξει παράταση της σύμβασης έως το τέλος του χρόνου με την προμηθεύτρια εταιρεία καυσίμων, προκειμένου να κινηθούν τα ασθενοφόρα.

Κατόπιν αυτού, ο αντιπεριφερειάρχης επικοινώνησε με την προμηθεύτρια εταιρία καυσίμων στην Τρίπολη και αυτή αποδέχτηκε να εξυπηρετήσει δίνοντας καύσιμα με πίστωση, για την κίνηση των ασθενοφόρων σε όλα τα κέντρα υγείας της Αρκαδίας έως ότου παραταθούν οι συμβάσεις και αποκατασταθεί η λειτουργία των τραπεζών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ευχαρίστησε την προμηθεύτρια εταιρία γιατί όπως είπε, «ανταποκρίθηκε στο επείγον κοινωνικό πρωτίστως πρόβλημα και πλέον αποκαταστάθηκε η κίνηση των ασθενοφόρων σε Μεγαλόπολη και Τρόπαια που είχαν ακινητοποιηθεί από την έλλειψη καυσίμων».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER