Σάββατο, 28 Απριλίου 2012 10:45

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ «Οι Ελληνες δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε εντολές»

Γράφτηκε από τον

«Το μήνυμα ότι οι Ελληνες δεν πρόκειται να δεχθούμε ποτέ να υποκύψουμε σε εντολές και σε διαταγές, οι οποίες οδηγούν στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας», έστειλε χθες ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με δήλωσή του, κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα.

Ο κ. Καμμένος που βρέθηκε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα το βράδυ -έφθασε με καθυστέρηση προερχόμενος από τον Πύργο- επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα και τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θεόδωρο Μπρεδήμα, και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Στη δήλωσή του μετά τη συνάντηση με το δήμαρχο έδωσε τη διαβεβαίωση ότι «για τους Ανεξάρτητους Ελληνες η Μεσσηνία, η Καλαμάτα, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».

Ο Π. Καμμένος αφού εξέφρασε την ιδιαίτερα χαρά του που οι Ανεξάρτητοι Ελληνες βρίσκονται στην πόλη της Καλαμάτας, στη Μεσσηνία, παρατήρησε: «Στη Μεσσηνία που κρατά ψηλά το εθνικό φρόνημα, αρχές και αξίες. Αρχές και αξίες που και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες πρεσβεύουμε. Αρχές και αξίες και συμμετοχή στον αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας.

Σε μια εποχή που όλα ρυθμίζονται από το μνημόνιο, από τους δανειστές, από τους τραπεζίτες βρισκόμαστε εδώ για να στείλουμε το μήνυμα ότι οι Ελληνες δεν πρόκειται να δεχθούμε ποτέ να υποκύψουμε σε εντολές και σε διαταγές, οι οποίες οδηγούν στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Δεν υπάρχουν ανταλλάγματα για την εθνική κυριαρχία της χώρας, για την ελευθερία των Ελλήνων. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, χρειάζεται αλλαγή του κράτους μας. Αλλά για να γίνει αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας οι Ελληνες. Είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια που πολλές φορές δημιουργήσαμε μόνοι μας, αλλά και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε η νέα τάξη πραγμάτων. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες προχωρούμε σε αυτή την πορεία μεγαλώνοντας και γίνοντας από ένα ρυάκι ένα τσουνάμι, το οποίο οδηγεί στην ανατροπή της μεταπολίτευσης. Μιας μεταπολίτευσης που έχει οδηγήσει να έχουμε μια συγκυβέρνηση κομμάτων που πρέσβευαν άλλες αρχές πριν από χρόνια, όταν ιδρύθηκαν, ενώ σήμερα εκτελούν πιστά τις εντολές της τρόικας. Εμείς εκτελούμε τις εντολές του ελληνικού λαού και θα συνεχίσουμε να τις εκτελούμε.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους υποψηφίους μας στη Μεσσηνία για τον αγώνα που κάνουν».

Γ.Σ.