Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 22:10

Μήνυμα του υποψήφιου με τους Ανεξάρτητους Ελληνες στη Λακωνία Κώστα Καπερναράκου

Γράφτηκε από την

Λάκωνες

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, στο θέμα των αιολικών και φωτοβολταικών πάρκων στην Λακωνία μας, εργοστάσια και λοιπές εγκαταστάσεις, σχέδιο “ΗΛΙΟΣ’’,που έχουν σχεδιάσει μεγαλοεργολάβοι, με την βοήθεια των δύο μεγάλων κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και τοπικών αρχόντων, με μοναδικό σκοπό τους τα οικονομικά τους συμφέροντα και όχι την ανάπτυξη της Λακωνίας και του βιοτικού επιπέδου των Λακώνων πολιτών, σας καλώ σε μια παλλακωνική συστράτευση με τους Ανεξάρτητους  Έλληνες με σκοπό να αντιταχθούμε σε αυτά τους τα κατακτητικά και ταυτόχρονα καταστροφικά σχέδιά τους που αν μη τι άλλο σκοπεύουν πρώτα στην άλωση, στων, υπέροχης ομορφιάς αξίας και ιστορίας βουνών μας, της καταστροφής  της  χλωρίδας και πανίδας και στον αφανισμό της Λακωνικής γοητείας από τους τόπους τουριστικού προορισμού και να μην τους αφήσουμε να μας κάνουν μια μεγάλη μπαταρία της Ευρώπης και ένα νεκροταφείο όλων αυτών των υλικών αφού δεν υπάρχει πλάνο ανακύκλωσης! Ήδη παρατηρούμε να μην έχει ακόμα τελειώσει το θέμα των σκουπιδιών εδώ και τόσα χρόνια! Γιατί; γιατί και εδώ έχουν μπει μεγαλοεργολάβοι και συμφέροντα! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Ελάτε μαζί μας να  αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές μας, τις ιστορικές αξίες μας, τον πολιτισμό μας, την χλωρίδα και την πανίδα του τόπου μας, τις γοητευτικές παραλίες μας, τα ήθη και τα έθιμά μας, τα τοπικά μας προϊόντα και γενικότερα όλα αυτά που θα φέρουν χρήματα στην τσέπη την δικιά μας και να μην τους αφήσουμε, επειδή το θέλησαν κάποιοι, να μας κατακτήσουν και να γεμίσουν τις τσέπες τους οι μεγαλοεργολάβοι, ταΐζοντας κομματόσκυλα και παρατρεχάμενους!

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποδεχόμενοι την υποψηφιότητά μου, αποδέχτηκαν και τις προτάσεις μου οι οποίες αναφέρονται και στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν! Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε ότι δεν είμαι ένας υποψήφιος που ψάχνω την βόλεψή μου για τέσσερα χρόνια! Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε ποιος είμαι και ποια είναι η δράση μου σχετικά με το περιβάλλον! Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε τις θέσεις μου σχετικά με τα θέματα που μας καίνε και που εδραίωσαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με το σχετικό δελτίο τύπου ως θέσεις και του κινήματος!

Μπροστάρηδες με τον παπά-Απόστόλη τον Κουτράκο ανεβήκαμε στον Σαγγιά στην Μάνη και φωνάξαμε μέσα από την εφημερίδα <<ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ>> ‘’θα σας παλουκώσουμε ρε αν έρθετε να πάρετε την γη μας’’! που ήταν οι πολιτικοί που ψηφίζαμε τόσα χρόνια; Κρυμμένοι! Δεν είχαν ποτέ το σθένος να βγουν και να στηρίξουν τους ψηφοφόρους τους! Που ήταν; υπόγραφαν μνημόνια και έτρεχαν σε κηδείες και μνημόσυνα για να δείξουν ότι ήταν κοντά στον πολίτη, υπογράφοντας με την απουσία τους την κατάκτηση της Λακωνικής γης από τους επίδοξους εραστές!

Εμείς όμως ακούραστοι εθελοντές στην προστασία της φύσης αγωνιζόμαστε καθημερινά για το μεγαλύτερό μας ιδανικό! ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ από τροικανούς μεγαλέμπορους των εθνών! Για μια πατρίδα που θα χαρούν αύριο τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και θα είναι περήφανα για τους πατεράδες τους και τους παππούδες τους και θα λένε ‘’άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας’’!

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με επέλεξαν να είμαι υποψήφιος στην Λακωνία και τους ευχαριστώ για την τιμή που μου έκαναν! Τους έκανα γνωστό ότι μπροστά στην Λακωνία μας δεν βάζω τίποτα άλλο! Το αποδέχτηκαν λέγοντάς μου ότι ‘’ και εμείς τέτοιους πολιτικούς θέλουμε’’! να αγωνιούν για τον τόπο τους και τα ιδανικά τους! Να μην φοβούνται να στηρίξουν  και να υπηρετήσουν  τον πολίτη αποποιούμενοι  τις επιταγές της τρόικας  του μεγαλοεργολάβου, του πουλημένου πολιτικού! Έτσι ξεκινήσαμε μαζί την πορεία προς τις εκλογές της 6ης Μαΐου!

Σας θέλω λοιπόν κοντά μου, στρατιώτες όλοι στην πρώτη γραμμή, να υπερασπιστούμε το μέλλον των παιδιών μας, την ακεραιότητα της πατρίδας μας, τον καθαρό αέρα που αναπνέουμε μέχρι τώρα!

Ζητώ την ψήφο σας, ζητώ την δύναμή σας, στήριγμα στον αγώνα μου ενάντια στους κατακτητές! Και να είστε σίγουροι ότι βοηθώντας με να μπω στην βουλή, η δική σας φωνή θα φτάνει μέχρι εκεί- κάτι που δεν έκαναν οι πολιτικοί του τόπου μας φοβούμενοι τον αρχηγό που θα τους κάνει νταντά!  Ποτέ, δεν πρόκειται να ανήκω στους προσκυνημένους! Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον όρκο τιμής που δίνω τώρα σε όλους εσάς τους Λάκωνες ψηφοφόρους,  ότι θα υπηρετήσω τα συμφέροντά σας ανεξάρτητα που ανήκει ο καθένας πολιτικά!

Μετά  Τιμής

Πέτρος Καπερναράκος

 

 

 

Τηλ. Επικοινωνίας 2733051061  6988019367 email: ekpaz.pel@gmail.com