Σάββατο, 28 Απριλίου 2012 13:17

"Δημιουργία Ξανά" με 3 υποψήφιους

Γράφτηκε από τον
"Δημιουργία Ξανά"  με 3 υποψήφιους

"Πολιτική μέσα από τη Βουλή" είναι ο στόχος του κόμματος Δημιουργία Ξανά που παρουσίασε χθες το απόγευμα τους τρεις υποψηφίους του στο Νομό Μεσσηνίας ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Πρόκειται για τον προϊστάμενο αθλητικών δραστηριοτήτων της Costa Navarino Γιάννη Κοσμά, τον ελεύθερο επαγγελματία Βασίλη Χαρμπίλα και τον σύμβουλο Πληροφορικής και προγραμματιστή Πάνο Χρηστέα.

"Δεν πιστεύουμε σε από μηχανής θεούς. Πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία του ωχαδερφισμού" σημείωσε ο κ. Κοσμάς μιλώντας παράλληλα για την ανάγκη της "επανάστασης της κοινής λογικής".

Για κοινωνική, οικονομική και ηθική κρίση έκανε λόγο κ. Χρηστέας, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: "Η προσπάθειά μας είναι εφήμερη. Οταν η χώρα θα βρει το δρόμο της, εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στις δουλειές μας και στα σπίτια μας".

"Εχουμε την ομορφότερη χώρα και τον ομορφότερο νομό, αλλά είμαστε οι χειρότεροι" επεσήμανε ο κ. Χαρμπίλας και συνέχισε λέγοντας: "Θα πρέπει να σταματήσουμε να ντρεπόμαστε που είμαστε Ελληνες. Να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για να φύγει αυτή η λαίλαπα". Οπως διευκρινίστηκε το κόμμα Δημιουργία Ξανά τοποθετείται στον κεντρώο χώρο, αν και τα στελέχη της τόνισαν ότι δεν τους αρέσει η τοποθέτηση στον πολιτικό άξονα, καθώς όπως ειπώθηκε "πρέπει να τελειώσει ο διαχωρισμός Αριστερά - Δεξιά". "Η γραμμή μας είναι το τι κάνουμε εμείς και όχι το τι έκαναν οι άλλοι" τόνισε ο Βασίλης Χαρμπίλας.

 

 

Δ.Πλ.


NEWSLETTER